/Žoni Maksan u kampanji od Dubrovnika i Korčule do Pirovca!

Žoni Maksan u kampanji od Dubrovnika i Korčule do Pirovca!

DUBROVNIK, 19.05.2019. – Zadnji tjedan predizborne kampanje za nadolazeće izbore za europski parlament koji će se održati iduće nedjelje, dopredsjednik HSP AS i kandidat na listi Hrvatskih suverenista započeo je na krajnjem hrvatskom jugu u Dubrovačko-neretvanskoj županiji. U pratnji predsjednika Glavnog stana Ivana Šimunovića, dopredsjednika HSP AS Marinka Pažina, političkog tajnika Nikše Dubelja i članice Predsjedništva Marijane Majić Šimunić te ostalih stranačkih dužnosnika, Ante Žoni Maksan u neposrednom kontaktu predstavio se stanovnicima Korčule, Dubrovnika i Metkovića.

Kao istaknuti hrvatski branitelj koji je veliki dio svog ratnog puta proveo na južnom bojištu, Žoni Maksan s oduševljenjem je dočekan na dubrovačkoj tržnici i Stradunu, kao u ostalom i svim drugim lokacijama gdje se pojavio sa stranačkim dužnosnicima. Ovom prigodom građanima su podijeljeni promotivni letci, ali svakako i primljene poruke suverenizma od strane Hrvatica i Hrvata.

Stranačke aktivnosti zaključene su u Pirovcu gdje se Žoni Maksan zajedno s članom Predsjedništva Božidarom Lokinom također odazvao pozivu stranačkih dužnosnika i simpatizera.