/ZAMISLITE SAMO DA NETKO U RH KAŽE „ŽIVIO HRVATSKI ZEMUN“!

ZAMISLITE SAMO DA NETKO U RH KAŽE „ŽIVIO HRVATSKI ZEMUN“!

ZAGREB, 11.02.2019. – Upravo je to parafraza jednog, da budem politički totalno nekorektan, idiota iz Italije Antonija Tajanija (koji je uz to i predsjednik Europskog parlamenta), a koji je na nekakvom iredentističkom skupu izjavio: „Živio Trst, živjela talijanska Istra, živjela talijanska Dalmacija!“ To su te “europske vrijednosti” kojima nas pumpaju još od vremena Račana i Sanadera do danas!

Naravno kako će se sada svi tzv. zaštitnici EUROPSKIH VRIJEDNOSTI „dignuti na zadnje noge“ kako bi popljuvali jednog od svojih šefova (a predsjednik Europskog parlamenta, uz to i europučanin i jest jedan od njihovih šefova) ne zato kako bi zaštiti nacionalne interese (jer oni nemaju pojma koji su to nacionalni interesi) već iz razloga jer im ta njegova izjava remeti planove uoči nadolazećih EU izbora.

Ova izjava nije ništa novo, ali novo je kako ona dolazi od tzv. europučana, od predsjednika Europskog parlamenta. Poznato je kako Talijani imaju tzv. gradonačelnika „talijanskog grada Zadra u egzilu“ jednako kako Srbi imaju Vladu RSK u egzilu. I službenom Zagrebu takve stvari NIKADA službeno nisu smetale. Nema nota, nema prigovora, nema povlačenja veleposlanika „na instrukcije“.

Činjenica je kako je u Hrvatskoj svatko tko razmišlja „hrvatski“ označen kao ustaša dok su oni koji nam brane gradnju mosta (muslimani iz BiH), koji vide Srbiju do Ogulina (četnici i početnici) ili koji na zemljopisnim kartama u svojim uredima kao dio svoji država imaju Međimurje i Baranju (Orban) „naši partneri s kojima moramo probleme rješavati razgovorom“.

A ipak, kada stvari pogledamo iz druge perspektive, tko je nama kriv što smo sami nametnuli prijevaru koja se zove „politička korektnost“ i što svi glumimo velike diplomate sa Sorbone pa ne smijemo pisnuti o Bosni i Hercegovini kao stoljetnoj zemlji hrvatskog naroda ili o Srijemu i Bačkoj kao tisućljetnoj zemlji hrvatskog naroda kao što je to i Boka Kotorska.

Dok svi oko nas, ali baš svi, imaju teritorijalnih pretenzija prema Hrvatskoj, Hrvatima je nametnut „zakon šutnje“, šutnje o prošlosti, šutnje o sadašnjosti, a bojim se i šutnje o budućnosti!

Vrijeme je da prekinemo ovu strašnu autocenzuru koja vlada hrvatskim pukom posljednjih 20 godina, autocenzuru koja nije donijela niti jednu korist osim što je izrodila neutemeljeni “kolektivni osjećaj krivnje”!