/Vinkovačka Podružnica čvrsto uz odluke Predsjedništva HSP AS!

Vinkovačka Podružnica čvrsto uz odluke Predsjedništva HSP AS!

VINKOVCI, 04.04.2018. – U Velikoj gradskoj vijećnici Grada Vinkovaca održana je 3. sjednica Podružnice HSP AS Vinkovci. Tom prigodom predsjednik Podružnice i član Predsjedništva stranke Tomislav Miličević upoznao je stranačke dužnosnike na razini Podružnice o planiranim narednim aktivnostima te najavio osnivanje Ogranka u naselju „Mala Bosna“. Predsjednik Nadzornog odbora Tvrtko Dujić podnio je izvješće o održanom Zboru ŽV HSP AS Vukovarsko-srijemske županije, dok je predsjednik ŽV VSŽ i član Predsjedništva stranke Mirko Jurišić najavio osnivanje nove tri podružnice na području županije što je u skladu s obećanim kada je dobio povjerenje prilikom izbora na ovu funkciju.

O aktualnostima na nacionalnoj razini dužnosnike Podružnice upoznao je predsjednik stranke Hrvoje Niče koji je istaknuo kako je priča o bivšem glavnom tajniku završena te stranka ide u smjeru financijske konsolidacije i povrata dugova prouzrokovanih neodgovornim upravljanjem stranačkim financijama, a o čemu će konačni sud dati revizorska kuća koja će biti angažirana za raspetljavanje svih financijskih nejasnoća od 2013. do 2018. godine.

Ovom prigodom vinkovačka Podružnica najoštrije je osudila manipulacije sa službenom stranicom Podružnice koja je ukradena te će protiv odgovornih osoba biti podnesena kaznena prijava.

Podršku radu vinkovačkoj Podružnici svojim dolaskom iskazali su predstavnici Udruge HOS-a, kao i drugih braniteljskih udruga. Na kraju je istaknuto kako će uskoro biti formiran i Odbor za branitelje na razini Grada Vinkovaca kako bi braniteljska populacija kroz HSP AS osnažila svoj utjecaj u radu stranačkih tijela, ali i doprinijela razvoju Vinkovaca, Vukovarsko-srijemske županije i Hrvatske u smjeru kakvom su težili tijekom Domovinskog rata.