/Tomislav Miličević predsjedao svečanom sjednicom Gradskog vijeća Vinkovaca

Tomislav Miličević predsjedao svečanom sjednicom Gradskog vijeća Vinkovaca

VINKOVCI, 19.07.2019. – Najstarije kontinuirano naseljeno mjesto u Europi – Grad Vinkovci danas je proslavio svoj dan odavanjem počasti na Gradskom groblju svima onima koji su svoje živote tijekom povijesti dali u stvaranje suverene Hrvatske te Svečanom sjednicom Gradskog vijeća koja je održana s početkom u 11,00 sati u Gradskom kazalištu Joza Ivakić. U uvodnom obraćanju visokim državnim uzvanicima i gostima u ime Gradskog vijeća obratio je član Predsjedništva HSP AS i potpredsjednik GV Grada Vinkovaca Tomislav Miličević.

Nakon što je HSP AS u Vinkovcima 2 godine bio dio konstruktivne oporbe, otprije mjesec dana stranka je preuzela suodgovornost upravljanja Vinkovcima te je današnji čin ujedno i prvo obraćanje javnosti Tomislava Miličevića u svojstvu potpredsjednika Gradskog vijeća. U obraćanju gostima Tomislav Miličević stavio je naglasak na učinjenim i planiranim koracima u poboljšanju kvalitete života u Vinkovcima. Uz Miličevića, gostima su se potom obratili i vinkovački gradonačelnik Ivan Bosančić, izaslanik Predsjednice RH i župan vukovarsko-srijemski Božo Galić, izaslanik Vlade RH i državni tajnik Nikola Mažar, počasni građanin Vinkovaca Vladimir Šeks te u ime gradova prijatelja Grada Vinkovaca, gradonačelnik Širokog Brijega Miro Kraljević.

Zajedno s vinkovačkim gradonačelnikom Ivanom Bosančićem, potpredsjednik Gradskog vijeća Grada Vinkovaca Tomislav Miličević uručio je plakete i priznanja Vinkovčankama i Vinkovčanima te tvrtkama i institucijama koji su svojim djelovanjem Vinkovce u minulom razdoblju učinili boljim.

Sjednici su nazočili i dopredsjednik ŽV HSP AS Vukovarsko-srijemske županije Josip Zetaković te predsjednik stranke Hrvoje Niče.