/Stjepan Ranogajec nije podržao SDP-ov proračun za Krapinsko-zagorsku županiju

Stjepan Ranogajec nije podržao SDP-ov proračun za Krapinsko-zagorsku županiju

KRAPINA, 13.12.2018. – Član Predsjedništva HSP AS i županijski vijećnik u Skupštini Krapinsko-zagorske županije Stjepan Ranogajec na sjednici Županijske skupštine održanoj 12.12.0218. u Krapini podnio je amandman na proračun za iduću godinu kojim se traže veća izdvajanja za sport.

Razlog zbog čega tražim povećanje su sve veći troškovi sportskih klubova i rezultati koje naši sportaši postižu diljem Lijepe naše i inozemstva. Želim naglasiti kako nogometaše, košarkaše, a i sportaši uključeni u drugim sportovima postižu vrijedne rezultate, a ovaj se  iznos nije povećao unazad 5 godina. Usporedbe radi, ako imamo iznos od 850 000,00 kuna za zaštitu spomenika kulture a za sport isto toliko što nam to govori? Očito da ova vlast gleda samo prošlost a ne mari za budućnost” istaknuo je Ranogajec.

Kako je i predspostavio, SDP-ova većina nije prihvatila predloženi amandman, a očekivano je stoga izostala i podrška HSP AS za takav krapinsko-zagorski proračun u 2019. godini.

Tijekom aktualnog sata, Stjepan Ranogajec prozvao je župana Željka Kolara (SDP) zbog nezakonitih otkaza u Županijskim cestama koji će dovesti do nepotrebnih troškova, ali i slanja poruke strahovlade aktualne županijske većine prema onima koji se ne slažu s njihovim mišljenjem.

FOTO: Zagorje international