/Sretna nova 2019. godina!

Sretna nova 2019. godina!

Iza nas je još jedna godina koju ćemo pamtiti uglavnom po individualnim uspjesima pojedinaca, ali na žalost ne i uspjesima države kao takve. Svi uspjesi koji su učinjeni u 2018. godini, a na čijim krilima nije propustila poletjeti i državna vlast, nažalost ostvareni su jedino i isključivo na ustrajnosti, volji, želji i odricanju pojedinaca koji su nas proslavili u sportu, prvenstveno nogometu i tenisu, a potom i znanosti, gospodarstvu, kulturi i drugim područjima koja obilježavaju jedan narod.

U godini iza nas uspjeli smo izvući Agrokor iz ruku pojedinca i predati ga u ruke stranih država predstavljajući to kao bravurozni uspjeh pretvarajući jedan ogroman poraz u uskogrudnu pobjedu. Isto tako, uspjeli smo uništiti i domaću brodogradnju koja će nam u 2019. godini prema svemu sudeći donijeti nove ogromne gubitke zahvaljujući ostavštini vlade Zorana Milanovića i njegovih prethodnika.

Ako smo pametni, ako budemo djelovali zajednički u interesu države, a ne pojedinca, baš na temelju spomenutih pojedinačnih uspjeha, ali i pouke iz sustavnih neuspjeha, u 2019. godini možemo napokon krenuti graditi državu na temeljima na kojima je i nastala krvavih devedesetih.

Nebrojeno puta u prošlosti smo dokazali kako kao pojedinci možemo biti konkurentni među najboljima te je vrijeme da to napokon i sustavno prezentiramo. Međutim, za to je neophodna jasna suverenistička politika koja će se provoditi kako na međunarodnoj, tako i na domaćoj političkoj sceni. Upravo takvu priliku nam pruža 2019. godina u kojoj ćemo se kao narod morati izjasniti na izborima za Europski parlament dali želimo da nam EU bude sredstvo ili cilj. U 2019. godini morat ćemo dobro promisliti i koga želimo da predstavlja Hrvatsku na predsjedničkoj poziciji. U konačnici, u 2019. godini morat ćemo progledati i odlučiti želimo li i dalje samo lijepe riječi bez pokrića ili konkretna djela.

godina nudi nam pregršt prilika da se vratimo na smjer koji je postavljen ranih devedesetih, a neizmjerna vjera u hrvatski narod daje nam svima za pravo vjerovati kako ćemo se i znati vratiti na put hrvatskog zajedništva, uspjeha i nacionalnog prosperiteta. Kao pravaš, vjerujem kako upravo mi pravaši moramo pokazati sinergiju kroz ukidanje frakcijskog djelovanja i konačno ujedinjenje svih pravaša čime bi bili ogledni primjer kako nisu bitne različitosti koje nas razdvajaju, već ciljevi koji nas spajaju!
S tom vjerom, svim Hrvaticama i Hrvatima u Hrvatskoj, BiH i dijaspori želim ostvarenje osobnih ciljeva koji će svakako u konačnici dovesti i do prosperiteta ukupnog hrvatskog naroda i jedine nam Domovine!

Sretna nova 2019. godina!

TAGS: