/Sisačko-moslavački starčevićanci jednoglasni u potpori Predsjedništvu!

Sisačko-moslavački starčevićanci jednoglasni u potpori Predsjedništvu!

SISAK, 21.05.2018. – Dana 17.05.2018. u stranačkim prostorijama u Sisku održana je sjednica Županijskog vijeća HSP AS  Sisačko–moslavačke županije.   Bila je to redovita sjednica ŽV, a  pripremana je i održana u svjetlu posljednjih stranačkih događanja koji su za posljedicu imali i nove kvalitativne personalno promjene, ali i traženje izlaska iz zatečene financijske situacije koju je ostavio dio bivše rukovodeće garniture na čelu s bivšim tajnikom stranke kao odgovornom osobom koja.

Sjednici su prisustvovali predsjednici podružnica HSP AS iz Kutine, Velike Ludine, Martinska Ves, Lekenik, Sunja te članovi iz Petrinje i Siska.

Izvještaj novonastaloj unutarstranačkoj političkoj situaciji i aktualnim mjerama koje poduzima rukovodstvo stranke s ciljem financijske konsolidacije stranke su podnijeli predsjednik ŽV HSP AS SMŽ i član Predsjedništva mr. sc.  Tomislav Dujmenović, dr. med. i Dario Hegel, član Predsjedništva stranke.

Nakon iznesenog izvješća razvila se k

onstruktivna rasprava nakon koje je zajednički zaključeno kako je novonastala situacija otvorila mnogobrojne političke potencijale koji su dosad zbog ograničene političke pozicije bivšeg tajnika stranke bili prigušeni te je HSP AS ponovno postao interesantan mnogim bivšim članovima i njihovim temeljnim organizacijama za reaktiviranje njihovog djelovanja unutar HSP AS te s tako osvježenim HSP AS-om sad žele surađivati i mnogi drugi stranački subjekti.

Sjednica je zaključena zajedničkim priopćenjem Županijskog vijeća HSP AS SMŽ kojim se u potpunosti podržavaju sve odluke, svi koraci i poduzete mjere od strane Predsjedništva te se izražava uvjerenje kako započeti put promjena unutar stranke, uz zacrtani put ujedinjavanja i okrupnjavanja pravaške stranačke scene, više ne mogu omesti niti moguće buduće sudske odluke vezane uz financijsko poslovanje stranke jer u konačnici novi put HSP AS je put prava i pravde stoga je isti i put interesa hrvatskog naroda i stvaranja hrvatske države onakvom za koju su generacije prije nas položile svoje živote.