/Podružnica Zadar ustrojila 6 novih ogranaka!

Podružnica Zadar ustrojila 6 novih ogranaka!

ZADAR, 25.10.2019. – Slijedom planiranih operativnih aktivnosti, Podružnica HSP AS Zadar trenutno se nalazi u intenzivnoj fazi podizanja novih te snaženja postojećih gradskih ogranaka stranke. Cilj je povećati prepoznatljivost i stranačke aktivnosti u Zadru, a sve kako bi se spremno dočekalo nadolazeće izborne izazove.

Želimo povećati razinu političkog djelovanja kako u Zadru tako i u Zadarskoj županiji te vjerujem kako smo na dobrom putu da to i ostvarimo jer vidimo svakodnevni priljev novih članova koji u našoj stranci vide opciju koja je prihvatljiva njihovim osobnim stavovima i životnim pogledima“ – istaknula je predsjednica Podružnice Zadar Miranda Jamnicki.

Iz navedenog razloga, Podružnica Zadar dobila je nove stranačke Ogranke odnosno nova vodstva u istima čiji je zadatak upravo biti servis građanima, ali i stranci u toj dvosmjernoj komunikaciji. Sukladno Statutu stoga su provedeni izbori po stranačkim ograncima u Zadru te će u narednom razdoblju u Arbanasima stranku predstavljati Josip Galesić, u Diklu Mate Matesić, u Gaženici Meri Zelenčić, Jazinama II Petar Paleka, Stanovima Ivan Cindrić, Puntamici Mario Zrilić te na Višnjiku Ante Perić.

Sve aktivnosti Podružnica Zadar svakodnevno koordinira sa predsjednikom Županijskog vijeća HSP AS Zadarske županije Slobodanom Pićom Devićem koji je, preuzimajući vodstvo stranke na zadarskom području kao osnovni cilj postavio vraćanje stranke na poziciju najsnažnije kako pravaške, tako i suverenističke stranke južno od Velebita!