/Podružnica Sisak spremna za nadolazeće izborne izazove!

Podružnica Sisak spremna za nadolazeće izborne izazove!

SISAK, 20.01.2019. – Dana 18.01.2019. godine u prostorijama Podružnice Sisak održana je prva ovogodišnja sjednica sisačke Podružnice pravaša i starčevićanaca kojom je predsjedala predsjednica Podružnice Kristina Grubec. Ovom prigodom analizirane su aktivnosti u 2018. godini te postavljene smjernice za stranački rad u ovoj godini kada stranku očekuju izbori za Europski parlament i izbori za Predsjednika/Predsjednicu RH.

Zbog sve većeg interesa mladih stanovnica i stanovnika Siska za pravaškim djelovanjem, na sjednici je donesena Odluka o skorašnjem osnivanju Kluba mladih starčevićanaca na razini grada. Predsjednica Podružnice Kristina Grubec podnijela je izvještaj o obavljenoj reviziji članstva i izradi članskih iskaznica, kao i o pripremama za nadolazeće izbore za mjesne odbore te trenutnoj političkoj situaciji u Sisku.

Nazočne sisačke stranačke dužnosnike član Predsjedništva stranke i predsjednik ŽV HSP AS SMŽ dr. Tomislav Dujmenović upoznao je s procesom financijskog konsolidiranja stranke koji se privodi kraju te ih pozvao za još većim angažmanom za zaštitom nacionalnih interesa od najniže do najviše političke razine.