/Podružnica Sisak definirala smjernice stranačkog djelovanja za jesen

Podružnica Sisak definirala smjernice stranačkog djelovanja za jesen

SISAK, 11.09.2019. – U prostorijama Podružnice HSP AS Sisak dana 10.092.2019. održana je sjednica Izvršnog odbora podružnice Sisak kojom je predsjedala predsjednica Podružnice Kristina Grubec. Unatoč ljetnom razdoblju kada se brojne aktivnosti svode na manju mjeru zbog godišnjih odmora, Podružnica Sisak imala je niz aktivnosti te su dužnosnici i članovi sudjelovali u svim obilježavanjima tragičnih, ali i ponosnih obljetnica kojih se prisjećamo u tom razdoblju.

Sinoćnjim sastankom, definirane su smjernice nadolazećih aktivnosti, a koje za cilj imaju povećanje članstva stranke na području Siska, promoviranje nacionalne stranačke politike te kreiranje programskih smjernica izravno vezanih uz Grad Sisak.

Isto tako, dogovorene su redovne tjedne aktivnosti u kojima će članovi sudjelovati te su određena dežurstva u stranačkim prostorijama i to utorkom od 17-18 sat, a sve kako bi se zainteresirani simpatizeri mogli uključiti u rad stranke.

Ovim prigodom nazočnima se obratio i predsjednik ŽV HSP AS Sisačko-moslavačke županije, član Predsjedništva HSP AS dr. Tomislav Dujmenović.

Nakon radnog dijela kao što je već postalo uvriježeno, članovi su se zadržali u prijateljskom druženju.