/Podružnica Lovas uspješno organizirala turnir u malom nogometu i pikadu

Podružnica Lovas uspješno organizirala turnir u malom nogometu i pikadu

 

Podružnica HSP AS Lovas u Vukovarsko srijemskoj županiji jedna je od najuspješnijih Podružnica na razini RH po postignutim izbornim rezultatima na prošlogodišnjim lokalnim izborima. Ova srijemska pravaška utvrda pokazala se u više navrata i kao dobar domaćin i organizator raznih događanja. U subotu 17.03.2018. uspješno su organizirali turnir u malom nogometu i pikadu te pravaško druženje i okupljanje. Pozivu su se odazvale okolne Podružnice HSP AS, predstavnici HOS-a te drugih

 

braniteljskih udruga kao i brojni stranački dužnosnici.

Izvlačenje natjecateljskih parova održano je istoga dana u ugostiteljskom objektu „Bim“ s početkom u 15,00 sati. U istom objektu održano je i natjecanje u pikadu, a malonogometni turnir održan je u športskj dvorani u Lovasu. Izvlačenje parova izvršio je predsjednik Podružnice HSP AS Lovas Tihomir Štrangarević, a izvlačenju te kasnije kao natjecatelji nazočili su i sudjelovali predsjednik Ogranka HSP AS Šarengrad i iločki gradski vijećnik Darko Čuvardić, dopredsjednik ŽV HSP AS VSŽ Josip Zetaković, predsjednik NO HSP AS na razini RH Tvrtko Dujić, član Predsjedništva stranke i vinkovački gradski vijećnik Tomislav Miličević, predsjednik ŽV HSP AS VSŽ i predsjednik Općinskog vijeća Nijemci Mirko Jurišić te glavni tajnik stranke Pero Ćorić. Prvo mjesto u malom nogometnom turniru osvojila je ekipa „Berak“, a drugo mjesto osvojila je ekipa „Lovas“.

U pikadu natjecanju „Masters 501“ pobjedio je Roko Vukman iz Lovasa. Uz slavonske delicije i birana fruškogorska vina za dobru zabavu zadužen je bio tamburaški sastav „Medari“.