/Osječani oduševljeno prihvatili HSP AS i Hrvatske suvereniste!

Osječani oduševljeno prihvatili HSP AS i Hrvatske suvereniste!

OSIJEK, 03.04.2019. – U okviru predakivnosti vezanih uz nadolazeće izbore za Europski parlament, Hrvatski suverenisti dana 02.04.2019. s početkom u Osijeku su održali tribinu pod nazivom „Budućnost hrvatskog i europskih društava“. Riječ je o tribinama koje predstavnici HSP AS, HKS-a i HRAST-a održavaju diljem Hrvatske kako bi se hrvatski domoljubi detaljno upoznali sa stavovima i pogledima vodećih hrvatskih suverenista o gospodarskim, kulturnim, međunarodnim i političkim temama koje dominiraju hrvatskom i političkom scenom u drugom desetljeću 21. stoljeća.

Tim povodom velikom broju Osječanki i Osječana obratili su se predsjednik HSP AS Hrvoje Niče, predsjednik HKS-a Marijan Pavliček, predsjednik HRAST-a Ladislav Ilčić te istaknuti pojedinci i predstavnici Istine o Istanbulskoj i Hrvatskog bedema Pero Kovačević, Tanja Polić Marković, general Željko Sačić, Rozalija Bartolić, Kristina Pavlović i Ivana Pavić.

Tijekom svog obraćanja, predsjednik HSP AS Hrvoje Niče istaknuo je kako nadolazeći izbori za Europski parlament predstavljaju pravi izazov za domoljubnu Hrvatsku te ukoliko uspješno položimo ovaj ispit bit će to putokaz za ostvarenje konačnog cilja, izgradnje pobjede na parlamentarnim izborima.

„Zajedništvo među domoljubnim opcijama najveći je strah i noćna mora onima koji nikada nisu željeli Hrvatsku jer upravo oni znaju kako Hrvatskoj i hrvatskom narodu niti najveće opasnosti ne mogu ugroziti opstojnost ako se držimo zajedno! Ova platforma od svog starta uzdigla se iznad stranačkog promišljanja ostvarivanja političkih rezultata te nikome na listi nije bitan osobni ili stranački uspjeh već je istinski cilj zajednički uspjeh hrvatskih suverenista koji se može ostvariti isključivo zajedništvom političke misli i svih domoljubnih stranaka, a ne salonskim desničarenjem“ istaknuo je između ostalog predsjednik HSP AS Hrvoje Niče.

Uz predsjednika stranke ovom događaju nazočili su i koordinator Kluba Mladih starčevićanaca za RH Mario Bilandžija, predsjednik Nadzornog odbora stranke Tvrtko Dujić te članovi Predsjedništva HSP AS Mirko Jurišić i Tomislav Miličević.