/Niče za HINA-u: Formulacija “neprijateljskog preuzimanju” stranke u najmanju je ruku iracionalna!

Niče za HINA-u: Formulacija “neprijateljskog preuzimanju” stranke u najmanju je ruku iracionalna!

ZAGREB, 06.04.2018. – Odgovarajući na upit HINA-e oko nezadovoljstva bivšeg glavnog tajnika što je isključen iz HSP AS, predsjednik stranke Hrvoje Niče istaknuo je da „tko gubi, ima pravo i da se ljuti, pa ako treba i da tuži, a na pravnoj državi je da utvrdi tko je u pravu“. Stranku između dva Sabora operativno vodi Predsjedništvo stranke kao najviše izvršno stranačko tijelo te ukoliko velika većina članova Predsjedništva drži kako je nedopustivo da pojedinac po vlastitom priznanju sabotira rad Predsjedništva, onda je logično da se tog pojedinca i isključi.

 “Stoga je cijela formulacija bivšeg glavnog tajnika ‘zbog neprijateljskog preuzimanja’, ajmo biti pristojni pa ću tek reći kako je u najmanju ruku iracionalna”, kazao je Hrvoje Niče za Hinu.

Epilog Ćorićevog isključivanja će se, kako je najavio, dogoditi sutra na sjednici Predsjedništva u Oroslavju.

“Gospodin Ćorić je isključen temeljem odluke Časnog suda. Sutra je u Oroslavlju sjednica Predsjedništva, a kako je on kao glavni tajnik bio i član Predsjedništva stranke, tu će odluku verificirati i Predsjedništvo čime ova priča odlazi u povijest”, rekao je predsjednik HSP AS.