/Na čelu Podružnice HSP AS Oroslavje ostaje Stjepan Ranogajec!

Na čelu Podružnice HSP AS Oroslavje ostaje Stjepan Ranogajec!

Izborni zbor gradske Podružnice HSP AS Oroslavje u Krapinsko-zagorskoj županiji održan je dana 23.02.2018. godine s početkom u 18,00 sati u prigradskom naselju Mokrice u prostorijama Društvenog doma „Mokrice“. Delegiranih 30 punopravnih izaslanika Zbora jednoglasno je potvrdilo da na čelu ove snažne zagorkse pravaške utvrde ostaje dosadašnji predsjednik, vijećnik u Gradskom vijeću grada Oroslavja, vijećnik u Županijskoj skupštini Krapisnko-zagorske županije i član Predsjedništva stranke Stjepan Ranogajec.

HSP AS je na zadnjim lokalnim izborima zajedno s partnerima odnio pobjedu u Oroslavju te nije iznenađujući veliki odaziv predstavnika izvršne vlasti i predstavnika prijateljskih stranaka koje baštine sličan program našemu. Zboru su nazočili kao gosti te isti pozdravili gradonačelnik grada Oroslavja Emil Gredičak,predsjednik Gradskog vijeća i predsjednik GO HDZ Oroslavje Stanko Čičko, dopredsjednik ZDS Darko Buklec, član županijske skupštine Daniel Vnuk, predsjednik UHDDR Dragutin Poturica, predsjednik udruge umirovljenika Matica Hrvatska Vlado Crnec, predstavnik ZS i gradski vijećnik Mladen Gospočić i nezavisni gradski vijećnik Tomislav Horvat. Zboru su se odazvali i stranački gosti predsjednik Podružnice HSP AS Jakovlje i Općinski vijećnik Antun Matešić, dopredsjednik Glavnog stana Darko Pondeljak, predsjednik ŽV HSP AS ZGŽ Damir Vučak i član Predsjedništva stranke Petar Kovačević dipl. ing.

U radno predsjedništvo izabrani su Petar Kovačević kao predsjednik, a Ivan Knezić i Anita Gradičak za članove. Za zapisničara izabran je Igor Kolarić. Izborni zbor počeo je državnom himnom i trenucima šutnje za poginule hrvatske vitezove u Domovinksom ratu, a završio je stranačkom himnom „Ljubim te Hrvatska, Domovino sveta“.

Sva Statutom predviđena tijela predložena su u skladu s istim, a svi kandidati izabrani su jednoglasno. Stjepan Ranogajec za predsjednika, za dopredsjednike su izabrani Ivan Knezić i Ivica Knjaz, za tajnika Marko Ljubić, a za rizničara Anita Gradičak. U IO izabrani su Goran Stoleski, Vilim Kovačić, Igor Kolarić i Branko Posavec. Za predjsendika Nadzornog odbora izabran je Dubravko Kranjc, a Ivica Čekolj i Dubravko Cukovečki izabrani su za članove.