/Miranda Jamnicki, mag.pharm. na čelu Podružnice Zadar!

Miranda Jamnicki, mag.pharm. na čelu Podružnice Zadar!

ZADAR, 10.03.2019. – U prepunoj dvorani zadarskog hotela Kolovare dana 09.03.2019. s početkom u 17,00 sati održan je Izborni zbor Podružnice Zadar. Zahvaljujući dopredsjedniku stranke Anti Žoniju Maksanu, članu Predsjedništva Božidaru Lokinu i predsjedniku Županijskog vijeća Zadarske županije Slobodanu Pići Deviću, tijekom proteklih 10 mjeseci intenzivno se radilo n ustroju Podružnice s mladim, visokoobrazovanim kadrovima koji do sada nisu bili potrošeni kroz druge političke opcije.

Temeljem takvih postavki, 107 stranačkih delegata iz zadarskih ogranaka jednoglasno je za novu predsjednicu Podružnice Zadar izabrana Miranda Jamnicki, mag. pharm., dok su za dopredsjednice Podružnice izabrane Biljana Lisiček Novak i Petra Dević, a na mjesto tajnice izabrana je Melita Tomašević Madić. U Izvršni odbor Podružnice Zadar još su izabrani Hrvojka Odžaković, Aldo Bakarić, Ivan Cindrić, Ana Nimac, Đana Klanac, Josip Galešić, Meri Zelenćić i Ana Kusik.

Ovom Zboru zadarske Podružnice, uz navedene, odzvali su se i članovi Predsjedništva Petar Kovačević, Tomislav Miličević, Mirko Jurišić, predsjednik Kluba utemeljitelja HSP AS Davorin Borščak te predsjednik stranke Hrvoje Niče, mag. oec. koji je nazočnima poslao sljedeću poruku: „HSP AS u protekle dvije godine na području Zadra i Zadarske županije doživio je dva udarca od bivših članova, no svaki put nakon izdaje, stranka je u Zadru izašla još jača, snažnija i stručno kvalitetnija o čemu svjedoče i biografije novoizabranih članova IO Podružnice Zadar, ali i odaziv članova i simpatizera stranke s područja ovoga grada. Vjerujem kako zadarska Podružnica na čelu s Mirandom Jamnicki može u kratkom vremenskom roku postati najsnažnija stranačka podružnica u državi čime ćemo stvoriti čvrste temelje za izborni uspjeh na sljedećim parlamentarnim i lokalnim izborima.