/Ministarstvo uprave priznalo legalnost vodstva HSP AS i Statuta stranke!

Ministarstvo uprave priznalo legalnost vodstva HSP AS i Statuta stranke!

ZAGREB, 13.06.2018. – Unatoč silnim podmetanjima od strane bivšeg glavnog tajnika Pere Ćorića koji se pozivao javno putem N1 televizije na prijateljstvo s ministrom Lovrom Kuščevićem od kojeg je očekivao da poništi Sabor stranke održan u Virovitici, pravda, pravo i legalnost su pobijedili. Strpljivost i uvjerenost u legalnost odluka u konačnici su izbile sve kvazi-argumente iz ruku onih koji su financijski, materijalno i, u konačnici, politički HSP AS doveli do ruba opstanka!

Odlukom od 24.05.2018., a koja je stranci dostavljena danas, Ministarstvo uprave, između ostalog, potvrđuje kako su izmjene Statuta usvojene sukladno zakonima RH i prethodnom Statutu stranke, čime su otklonjene sve dvojbe o legitimnosti stranačkih odluka donesenih od 16.12.2017. do današnjeg dana.

Nakon ove upravne bitke koju je legalno izabrano vodstvo HSP AS dobilo, pred nama je ostala još jedna, ali puno teža bitka, ona financijska o kojoj ovisi ostanak stranke.

Vodstvo HSP AS, Županijska vijeća i Podružnice zajedničkim snagama ulažu maksimalne napore da se iznađu načini kojima će se osigurati opstojnost, a potom i ponovni rast HSP AS!