/Melita Tomašević koordinatorica Kluba žena starčevićanki HSP AS

Melita Tomašević koordinatorica Kluba žena starčevićanki HSP AS

ZADAR, 23.08.2019. – Sukladno Statutu HSP AS i odlukama Predsjedništva stranke, predsjednik HSP AS Hrvoje Niče zajedno s dopredsjednikom stranke Antom Žonijem Maksanom dana 23.08.2019. u Zadru je je Meliti Tomašević uručio imenovanje za koordinatoricu Kluba žena starčevićanki na razini RH. Nakon višemjesečnog intenzivnog i brojnog učlanjivanja sve većeg broja žena i djevojaka u HSP AS, stvorili su se odgovarajući preduvjeti da se stranka krene kvalitetnije razvijati u pogledu djelovanja kroz Klub žena starčevićanki.

Kao izuzetno aktivna tajnica Podružnice Zadar, Melita Tomašević u kratkom je vremenskom roku uspjela pokazati organizacijske i strateške kapacitete potrebne za kvalitetnim ustrojem ove razine stranačkog djelovanja. Na tom tragu dosadašnjih aktivnosti, stvoreni su potrebni preduvjeti za imenovanjem koordinatorica Kluba žena starčevićanki na nivou županijskih vijeća te gradskih i općinskih podružnica.

Ovim činom stranka jasno pokazuje kako se na svim organizacijskim ,ali i tematskim razinama aktivno priprema za izborne izazove koji stoje pred nama, a čiji će vrhunac biti za nešto manje od 13 mjeseci kada nas očekuju parlamentarni izbori.