/Još jedna humanitarna akcija zadarskog HSP AS!

Još jedna humanitarna akcija zadarskog HSP AS!

ZADAR, 11.04.2019. – Kako i svake godine uoči najvećih katoličkih blagdana, pravaši i starčevićanci diljem Hrvatske nastoje blagdane svojim sugrađanima slabijem imovinskog stanja učiniti što ljepšima.

Upravo na tom tragu Podružnica HSP AS Zadar na čelu s predsjednicom Mirandom Jamnicki, mag.pharm. odlučila je vlastitim sredstvima nabaviti uskrsne paketiće za najmlađe te ih donirati Socijalnoj samoposluzi Zadar koja će po vlastitim kriterijima ovu donaciju proslijediti najpotrebitijim malim Zadrankama i Zadranima.

“Želja nam je da i ove godine ovim malim simboličnim činom pokušamo osigurati osmjehe na licima naših malih Zadranki i Zadrana. Uskrs je za sve nas katolike najveći kršćanski blagdan, dan kada je Isus Krist pobijedio smrt, da bi nama vratio život i nadu te je na nama da živimo kako nas je Svevišnji učio. Vjerujemo kako svatko može nešto učiniti i upravo je to i cilj naše stranke HSP AS promicanje socijalne osjetljivosti i socijalne uključenosti temeljenih na socijalnom nauku Katoličke crvke koji bi trebao pridonositi smanjenju siromaštva osobito onih najtežih oblika kao dječjeg siromaštva“ istaknula je predsjednica Podružnice Zadar.

Humanitarnu akciju svojim dolaskom podržao je kandidat HSP AS za EU parlament na koalicijskoj listi Hrvatskih suverenista (HRAST, HKS, HSP AS i UHD) pukovnik HV-a i dopredsjednik HSP AS Ante Žoni Maksan, član Predsjedništva stranke Božidar Lokin  i predsjednik ŽV HSP AS ZŽ Slobodan Pićo Dević sa suradnicima.