/Jednostavan izbor, Lista br. 6 – kandidat br. 3. – naš Žoni Maksan!

Jednostavan izbor, Lista br. 6 – kandidat br. 3. – naš Žoni Maksan!

ZAGREB, 24.05.2019. – Nakon godine i pol bez izbora, pred nama su prvi izbori na nacionalnoj razini gdje ovaj put biramo tko će nas predstavljati u Europskom parlamentu u narednih 5 godina. Odlukom Predsjedništva, HSP AS priključio se Hrvatskim suverenistima čija su okosnica HRAST i HKS, ponajviše zahvaljujući činjenici kako je platforma Hrvatskih suverenista temeljena na onome što hrvatski narod toliko želi, a opet toliko nam nedostaje – ZAJEDNIŠTVU!

Osim političke suradnje s domoljubnim opcijama, ovi izbori za Europski parlament izuzetno su važni i za parlamentarne izbore koji nas očekuju za nešto više od godinu dana te će rezultati nedjeljnih izbora biti itekako dobar temelj za još jačim radom pogotovo u sredinama koje žive i djeluju pravaški, a u kojima pravaštvo nije stranački ustrojeno. Stoga nemojte nikome dopusti da vas obmane u tome kako su ovi izbori nebitni!

Bitni su i iz razloga donošenja odluka jer je većina hrvatskog zakonodavstva vezana uz zakonodavstvo Unije, stoga nam je svima u interesu da u Europskom parlamentu imamo suverenističke i pravaške zastupnike koji će Hrvatsku i Hrvate staviti uz bok moćnim zemljama i narodima, a ne u podaničko-poslušnički položaj kako nam je to do sada bio slučaj!

HSP AS na ovim izborima među 12 kandidata, istinskih i dokazanih domoljuba, ima svoju zvijezdu perjanicu s kojom se neizmjerno ponosi i iza koje u potpunosti stoji cijelo Predsjedništvo i Glavni stan, a riječ je o dopredsjedniku stranke i prekaljenom ratniku Anti Žoniju Maksanu! Kao i tijekom Domovinskog rata, Žoni Maksan bez ustručavanja prihvatio je ovu obvezu predstavljanja stranke na listi Hrvatskih suverenista te je treći kandidat na listi.

Iako su ovi izbori koji će imati manju izlaznost od parlamentarnih ili lokalnih izbora poglavito zbog medijskog inženjeringa i nametnute protuteze gdje se tobože poziva na izlaznost, a zapravo se sve čini da izlaznost bude što manja kako bi elitističke politike nastavile svojim putevima podaništva, na nama je da damo svoj apsolutni maksimum i podržimo našeg kandidata na LISTI BROJ 6, kandidata broj 3. ŽONIJA MAKSANA!

Sa zajedničkim djelovanjem u danima vikenda kada nastupa predizborna šutnja, siguran sam kako ćemo u tome i uspjeti te u kasnim večernjim satima u nedjelju 26.05.2019. proslaviti pobjedu Hrvatskih suverenista!

S poštovanjem,

Hrvoje Niče, mag. oec.

predsjednik HSP AS