/Iva Miletić, mag.oec. na čelu Podružnice Ražanac!

Iva Miletić, mag.oec. na čelu Podružnice Ražanac!

RAŽANAC, 14.12.2019. – S ciljem daljnjeg jačanja Hrvatske stranke prava dr. Ante Starčević na području Zadarske županije, Županijsko vijeće HSP AS na čelu s predsjednikom Slobodanom Pićom Devićem intenzivno je u proteklom vremenskom razdoblju radilo na osnivanu novih Podružnica i imenovanja stranačkih koordinatora u tradicionalnim pravaškim sredinama. Upravo takav način rada doveo je do podizanja podružnice Ražanac na čijem je čelu magistrica ekonomske struke Iva Miletić, a osnovni cilj je ponovna pobjeda u Ražancu kako je to stranka radila i proteklih godina.

Prvoj pravašici i starčevićanki u Ražancu, kao i njezinim suradnicima, ovom su prigodom podršku pružili i dopredsjednik stranke Ante Žoni Maksan, predsjednica Podružnice Zadar Miranda Jamnicki te koordinatorica Kluba žena starčevićanki na razini RH Melita Tomašević Mandić.

Ovo je samo nastavak svih naših aktivnosti na lokalnoj, regionalnoj i nacionalnoj razini gdje ćemo kroz jačanje i širenje stranke doprinijeti pobjedi aktualne i buduće predsjednice RH Kolinde Grabar-Kitarović, a potom i ostvariti uspjeh na parlamentarnim izborima 2020. godine“ – naglasio je između ostalog dopredsjednik HSP AS Ante Žoni Maksan.