HSP AS

fade

Ivan Kolar koordinator HSP AS za grad Vrbovec !!!

25 Siječanj 2018 In Zagrebačka
Dana 23.01.2018. godine u Zagrebačkoj županiji je započeo novi ciklus snaženja postojećih i osnivanja novih temeljnih organizacija HSP AS, pa je tako u gradu Vrbovcu predsjednik ŽV HSP AS ZGŽ Vučak Damir ,imenovao Ivana Kolara  koordinatorom za podružnicu HSP AS  grada Vrbovca.
Mladi dvadeset petogodišnji Ivan Kolar je kao prvostupnik stekao zvanje .bacc.ing.techn.graph. te je trenutno i apsolvent diplomskog studija Grafičke tehnologije Sveučilišta u Zagrebu gdje ga od diplome dijeli samo završni diplomski ispit.Njegovo višegodišnje uspješno školovanje pratio je i paralelan rad u obiteljskoj tvrtki koja se bavi knjigovodstvenim i računovodstvenim uslugama, koja danas na temelju njegovih novi znanja širi svoju djelatnost na područje izrade grafičkog dizajna i web stranica, pa se tako novi koordinator HSP AS za grad Vrbovec nalazi u poziciji mladog poduzetnika.U svom rodnom gradu je poznat i po svojim sportskim preferencijama i to kao trener u Teniskom Klubu „Vrbovec“ te kao fitness trener u FC“Body Zone“. 
Na proteklim lokalnim izborima 2017.god. u Vrbovcu, pravaši nisu imali svoju izbornu listu pa su tako neki pravaški simpatizeri poput Ivana Kolara, sudjelovali u izborima na neovisnoj listi mladih „Bolji Vrbovec“ , koja se je na tipično hrvatski način, našla u zacementiranom prostoru između dvije najveće stranke, te iako su ponudili moderan razvojni program te su postigli solidan rezultat, to nije bilo ni blizu dovoljno za promjene koje su potrebne gradu Vrbovcu. Upravo iz takvih početnih pozicija, kako u njegovom Vrbovcu tako i na razini cijele RH,  Ivan Kolar prepoznaje “jedinstveno pravaštvo“ kao jedinu moguću političku opciju koja može u budućnosti razbiti  vladajuću političku partitokraciju i posljedično, ostaviti njegovu generaciju na svojim hrvatskim ognjištima. 
Tako on od svoje rane mladosti ima simpatije prema svim pravašima, koje kao i većina hrvatskih ljudi, smatra jednom cjelinom, te kao mlad čovjek neopterećen vremenskim unutar pravaškim previranjima, vidi samo ono što može povezivati  i to sve od početne domovinske obnove i afirmacije pravaštva i stvaranja HOS-a  te na vrhuncu osvajanja sedam saborskih mandata od „strane jednih“, preko prvog pravaškog sudjelovanja u obnašanju vlasti u modernoj hrvatskoj državi i vršenja dužnosti dopredsjednika Hrvatskoga sabora pa onda i u dva navrata putem preferencijalnih glasova ostvarenih mandata u EU parlamentu „od strane drugih“ , sve do energičnog djelovanja i povijesnog kontinuiteta za pravaškim ujedinjenjem „od strane trećih“, te prosvjednog duha pravaštva koje donose „četvrti“..... 
Zbog svega, on je danas za svoje političko djelovanje odabrao HSP AS kao već duže vrijeme najorganiziraniju pravašku stranku, te će sve svoje osobne potencijale kao i već u Vrbovcu postojeću pravašku infrastrukturu, staviti u službu odluka koje su donesene na posljednjem saboru HSP AS, posebno onih smjernica iz vrha stranke koje pozivaju na jedinstveno djelovanje svih pravaša. Kako je naglasio,njegov će politički cilj u gradu Vrbovcu biti ,prestanak zbunjivanja građana i izlazak svih pravaša na sljedeće lokalne izbore na jednoj jedinstvenoj pravaškoj listi jer kako reče baš to traže i čekaju mnogi njegovi sugrađani. 
Radnom dogovoru i uručivanju imenovanja novom koordinatoru u gradu Vrbovcu, osim navedenog predsjednika ŽV HSP AS ZGŽ Vučak Damira nazočio je i doajen vrbovečkog pravaštva i član HSP AS, poznati vrbovečki javni  djelatnik Željko Koretić te član predsjedništva HSP AS na državnoj razini Petar Kovačević dipl.ing. 
 

Newsletter

AcyMailing: Could not load compat file for J2.5.28This module can not work without the AcyMailing Component

Kontaktirajte nas

Čulinečka 119, 10 000 Zagreb, Hrvatska.

  • Telefon: +385 01 2865 261
  • Fax: +385 01 2865 264

Pratite nas putem

Na društvenim mrežama smo. Pratite nas.
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti Zagrebačka Ivan Kolar koordinator HSP AS za grad Vrbovec !!!