HSP AS

fade

Nasice.com: "Goran Stipanović iz Feričanaca koordinator HSP AS OBŽ!"

22 Siječanj 2018 In Osječko-baranjska
Na V. Općem Saboru HSP dr. Ante Starčević nedavno održanom u Virovitici izabrano je novo vodstvo stranke. Za predsjednika stranke ponovno je jednoglasno izabran Hrvoje Niče mag. oec. iz Vinkovaca, a za glavnog tajnika stranke ponovno je izabran Pero Ćorić. Dosadašnji koordinator HSP AS za Osječko - baranjsku županiju Goran Stipanović iz Feričanaca izabran je u Nadzorni odbor HSP AS na državnoj razini. Nedavnim izborom mladih dužnosnika u gradu Osijeku stvaraju se preduvjeti da HSP AS u Osječko - baranjskoj županiji kao tradicionalnom uporištu pravaštva i starčevićanstva ponovno ustroji kvalitetnu i snažnu županijsku organizaciju.
O ciljevima stranke u narednom razdoblju na Saboru stranke naglašeno je: 
"HSP AS kao danas najsnažnija i stožerna pravaška stranka ima obavezu oko sebe okupljati ne samo pravaše već i domoljubnu desnicu. Novo stranačko vodstvo znat će ostvariti zacrtane kratkoročne i dugoročne političke ciljeve te spremno odgovoriti na sve političke izazove koji dolaze u naredne četiri godine. To se svakako odnosi na izlazak na nadolazeće izbore za Europski parlament, Predsjedničke izbore, ali i Parlamentarne bili oni redoviti ili prijevremeni. Tragom navedenog snažnije ćemo povezati Virovitičko - podravsku organizaciju HSP AS gdje obnašamo vlast, ali i nastaviti dobru suradnju koju imamo sa strankom Desno u gradu na Dravi."
Izvor: Našice.com
 

Newsletter

AcyMailing: Could not load compat file for J2.5.28This module can not work without the AcyMailing Component

Kontaktirajte nas

Čulinečka 119, 10 000 Zagreb, Hrvatska.

  • Telefon: +385 01 2865 261
  • Fax: +385 01 2865 264

Pratite nas putem

Na društvenim mrežama smo. Pratite nas.
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti Osječko-baranjska Nasice.com: "Goran Stipanović iz Feričanaca koordinator HSP AS OBŽ!"