HSP AS

fade

Podružnica Zagreb kreće s ustrojavanjem gradskih Ogranaka!

19 Siječanj 2018 In Grad Zagreb
Sukladno stranačkim odlukama donesenim na konstituirajućoj sjednici Predsjedništva u Virovitici HSP AS kreće s ustrojavanjem stranačkih Ogranaka po gradskim četvrtima grada Zagreba.
Na tu temu sazvana je i održana koordinacija u stranačkim prostorijama u Zagrebu dana 18.01.2018. godine s početkom u 18:00 sati. Sastanak je vodio glavni tajnik stranke Pero Ćorić, a uz gradske čelnike istom su nazočili voditeljica stranačkog ureda Mirjana Perčić, te članovi predsjedništva stranke iz Zagreba Natalija Bilić i Luka Ilić. Konstatirana je činjenica da je grad Zagreb podijeljen na 17 gradskih četvrti, a HSP AS trenutno brojem članova i stranačkim organizacijama na terenu ispunjava uvjete za osnivanjem  8 gradskih četvrti tj. stranačkih Ogranaka.  Isti će biti ustrojeni najkasnije do kraja veljače ove godine, a njima će se pridodati i oni Ogranci gdje će se u međuvremenu stvoriti statutarni preduvjeti. Ustrojem navedenih organizacija bit će stvoreni politički, operativni i tehnički preduvjeti za održavanje  Izbornog zbora Podružnice grada Zagreba. Navedeni zbor predviđa se da bi trebao biti održan do travnja ove godine. Na tragu navedenih odluka imenovani su koordinatori čiji je zadak organizirati i pripremiti izborne zborove za stranačke  Ogranke. 
Karlo Jandrijević imenovan je koordinatorom za Novi Zagreb zapad, Vjekoslav Fakin za Pešćenicu- Žitnjak, Nikola Balen za Donju Dubravu, Ljiljana Letica za Gornju Dubravu, Gordan Horvat za Sesvete, Mirjam Lopina za Trnje,  Fabijan Bartolović za Podsused- Vrapče te Marko Kompesak za Trešnjevku Sjever.
 

Newsletter

AcyMailing: Could not load compat file for J2.5.28This module can not work without the AcyMailing Component

Kontaktirajte nas

Čulinečka 119, 10 000 Zagreb, Hrvatska.

  • Telefon: +385 01 2865 261
  • Fax: +385 01 2865 264

Pratite nas putem

Na društvenim mrežama smo. Pratite nas.
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti Grad Zagreb Podružnica Zagreb kreće s ustrojavanjem gradskih Ogranaka!