HSP AS

fade

“Gori lampa nasrid Vinkovaca…”! Pravaška!

21 Listopad 2017 In Vukovarsko-srijemska
Nakon odličnih izbornih rezultata na zadnjim lokalnim izborima Podružnica HSP AS Vinkovci odlučila je osnažiti svoje redove te je s tim ciljem održan reizbor. Navedeno je održano dana 20.10.2017. s početkom u 18,00 sati u Gradskoj vijećnici grada Vinkovaca. U nazočnosti lokalnih elektronskih i tiskovnih medija jednoglasno su izabrana sva Statutom predviđena tijela.
 
Zborom je predsjedavao predsjednik ŽV HSP AS VSŽ i predsjednik NO HSP AS Antun-Toni Žagar. On je ujedno i otvorio zbor, a prethodno je intonirana državna himna te je trenucima šutnje odana počast svim poginulim hrvatskim braniteljima u stvaranju suverene i neovisne RH.
 
Pozivu domaćina odazvali su se predstavnici HOS-a Vinkovci, a u njihovo ime pozdravni govor održao je predsjednik HOS-a Vinkovci Đuro Šafer. Zbor su pozdravili kao gosti predsjednik Podružnice Nuštar Dražen Kalaica, članovi Predsjedništva stranke Mirko Jurišić iz Nijemaca i Tomislav Džanak iz Vukovara te glavni tajnik stranke Pero Ćorić. U svom obraćanju Pero Ćorić čestitao je Podružnici Vinkovci na političkom kuražu i postignutim izbornim rezultatima kako na listi za Gradsko vijeće tako i na listi za Županijsku skupštinu. Predstavnicima HOS-a zahvalio je na odazivu te rekao da je neprihvatljivo da su Udruge HOS-a razjedinjene i da se bilo kakva manifestacija s njihovim predznakom organizira, a da iz toga bude izuzeta Udruga HOS-a. Između ostalog rekao je da je isto tako nemoguće ujediniti pravaške stranke i desnicu, a da u tome važnu ulogu ne igra HSP AS kao stožerna pravaška stranka i jedna od najsnažnijih stranaka desnice.
 
Za predsjednika Podružnice HSP AS Vinkovci ponovno je izabran Tomislav Miličević, a Tvrtko Duić i Goran Sabadoš za dopredsjednike. Za tajnika je izabran Miroslav Marić, a za rizničara Goran Žagar. Nakon obraćanja novoizabranog predsjednika završni govor održao je predsjednik stranke Hrvoje Niče mag. oec.: “Ponosan sam na izborne rezultate obiju lista kojima sam bio na čelu, posebice radi činjenice da smo mi jedina neparlamentarna stranka koja je osvojila vijećničke mandate u Gradskom vijeću grada Vinkovaca i u Županijskoj skupštini Vukovarsko-srijemske županije”, podsjetio je Hrvoje Niče.
 

Newsletter

AcyMailing: Could not load compat file for J2.5.28This module can not work without the AcyMailing Component

Kontaktirajte nas

Čulinečka 119, 10 000 Zagreb, Hrvatska.

  • Telefon: +385 01 2865 261
  • Fax: +385 01 2865 264

Pratite nas putem

Na društvenim mrežama smo. Pratite nas.
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti Vukovarsko-srijemska “Gori lampa nasrid Vinkovaca…”! Pravaška!