HSP AS

fade

Dario Dužić (HSP AS) domaćin na „Mihovilskim susretima“ u Crncu kod Siska

24 Rujan 2017 In Sisačko-moslovačka

Cjelodnevna proslava blagdana Sv. Mihaela u Crncu nadomak Siska počela je u subotu 23.09.2017. u jutarnjim satima ribolovnim natjecanjem. U kapeli Sv. Mihaela Sv. Misu je služio vlč. Ivan Grbešić, župnik župe Pohoda Blažene Djevice Marije nakon čega su mještani Crnca, ali i gosti i uzvanici, procesijom kroz naselje stigli do središnjeg mjesta proslave, Društvenog doma, gdje su položeni vijenci i zapaljene svijeće za sve poginule, nestale i umrle hrvatske branitelje i civile. Program je nastavljen kulturno-sportskim i zabavnim zbivanjima, a organizator se potrudio da on i ove godine bude raznovrstan. Predsjednik Mjesnog odbora Crnac Dario Dužić dugogodišnji je član sisačke Podružnice HSP AS.

Na njegov poziv manifestaciji su se odazvali stranački dužnosnici iz Siska, dopredsjednica stranke na državnoj razini te predsjednica Podružnice Sisak doc. dr. sc. Vlatka Vukelić i članovi Izvršnog odbora Podružnice Dario Knežić i Antonijo Sudar.

Ovi 19. Mihovilski susreti po redu dobar pokazatelj organizacijskih sposobnosti našeg mladog predsjednika.

Newsletter

AcyMailing: Could not load compat file for J2.5.28This module can not work without the AcyMailing Component

Kontaktirajte nas

Čulinečka 119, 10 000 Zagreb, Hrvatska.

  • Telefon: +385 01 2865 261
  • Fax: +385 01 2865 264

Pratite nas putem

Na društvenim mrežama smo. Pratite nas.
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti Sisačko-moslovačka Dario Dužić (HSP AS) domaćin na „Mihovilskim susretima“ u Crncu kod Siska