HSP AS

fade

Tomislav Džanak prisegnuo kao vijećnik u Županijskoj skupštini VSŽ!

21 Rujan 2017 In Vukovarsko-srijemska
Predsjednik stranke Hrvoje Niče mag.oec je najavio da će u ovom mandatu  pokušati spojiti političku mladost i iskustvo kojim HSP AS obiluje. Također je najavio da će vijećničke mandate koje je osvojio kao nositelj lista u Gradskom vijeću grada Vinkovaca i Županijskoj  skupštini  VSŽ prepustiti svojim suradnicima. Tako danas boje HSP AS u Gradskom vijeću grada Vinkovaca brani kao vijećnik predsjednik vinkovačke Podružnice Tomislav Miličević, a nakon što je svoj vijećnički mandat u Županijskoj  skupštini VSŽ stavio u mirovanje na njegovo mjesto došao je član predsjedništva iz Vukovara Tomislav Džanak .
Na 3. Županijskoj skupštini VSŽ koja je održana dana 21.09.2017. u  Vinkovcima s početkom u 09:00 sati  Tomislav Džanak je i dao svečanu prisegu. Očekuje se da svoje bogato iskustvo, koje je stekao  kao vijećnik u Županijskoj skupštini u proteklom mandatu, a posebice iskustvo koje je stekao u Gradskom vijeću grada Vukovara kao vijećnik, kao dopredsjednik Gradskog vijeća i na kraju kao predsjednik Gradskog vijeća , pretoči u promicanje programa i ideja koje zastupa i provodi  HSP AS.
 

Newsletter

AcyMailing: Could not load compat file for J2.5.28This module can not work without the AcyMailing Component

Kontaktirajte nas

Čulinečka 119, 10 000 Zagreb, Hrvatska.

  • Telefon: +385 01 2865 261
  • Fax: +385 01 2865 264

Pratite nas putem

Na društvenim mrežama smo. Pratite nas.
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti Vukovarsko-srijemska Tomislav Džanak prisegnuo kao vijećnik u Županijskoj skupštini VSŽ!