HSP AS

fade

Vukovarsko-srijemski HSP AS jesenske aktivnosti započeo u Nijemcima

30 Kolovoz 2017 In Vukovarsko-srijemska
Na proteklim lokalnim izborima Općina Nijemci u Vukovarsko-srijemskoj županiji jedna je od onih lokalnih jedinica gdje je HSP AS polučio izvanredne izborne rezultate. HSP AS u ovoj najistočnijoj općini s koalicijskim partnerima obnaša vlast te ima načelnika, zamjenika načelnika, stabilnu većinu u Općinskom vijeću, a dužnost predsjednika Općinskog vijeća Općine Nijemci obnaša član Predsjedništva stranke i dosadašnji višegodišnji predsjednik Podružnice HSP AS Mirko Jurišić.
 
Upravo je on kao domaćin imao uvodno obraćanje kojim je otvorio izborni zbor HSP AS za Općinu Nijemci. Nakon postizanja odličnih izbornih rezultata svojim primjerom pokazao je kako se velike političke ambicije i nove vrijednosti mogu graditi samo na novim ljudima.
 
Izborni zbog održan je dana 29.08.2017. u Nijemcima u ugostiteljskom objektu „Casablanca“ s početkom u 18,00 sati. Zborom i kasnije održanim ŽV HSP AS VSŽ predsjedavao je predsjednik NO HSP AS i predsjednik ŽV HSP AS VSŽ Antun-Toni Žagar. Osim stranačkih delegata zboru su nazočili član Časnog suda na razini RH Krešimir Vrljić, dopredsjednik Podružnice Vinkovci Tvrtko Dujić, dopredsjednik ŽV HSP AS VSŽ Dragan Janiček sa suradnicima te član Predsjedništva stranke iz Vukovara Tomislav Džanak.
 
Za predsjednika Podružnice Nijemci jednoglasno je izabran Đuro Šarkić iz Nijemaca, a za dopredsjednike izabrani su Željko Damjanović iz Đeletovaca i Ivica Jakovljević iz Lipovca. Kao gost skup je pozdravio načelnik Općine Nijemci Vijekoslav Belojevic, a glavni gosti skupa i govornici bili su glavni tajnik stranke Pero Ćorić i predsjednik stranke Hrvoje Niče mag. oec.
 
Nakon izbornog zbora održana je sjednica ŽV HSP AS VSŽ te stranačko druženje koje su organizirali domaćini.
 

Newsletter

AcyMailing: Could not load compat file for J2.5.28This module can not work without the AcyMailing Component

Kontaktirajte nas

Čulinečka 119, 10 000 Zagreb, Hrvatska.

  • Telefon: +385 01 2865 261
  • Fax: +385 01 2865 264

Pratite nas putem

Na društvenim mrežama smo. Pratite nas.
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti Vukovarsko-srijemska Vukovarsko-srijemski HSP AS jesenske aktivnosti započeo u Nijemcima