HSP AS

fade

Načelnik Općine Ražanac Nikola Miletić (HSP AS) domaćin stranačkim čelnicima

23 Kolovoz 2017 In Zadarska

Tijekom radnog dijela posjete Zadarskoj županiji predsjednik stranke Hrvoje Niče mag. oec. i glavni tajnik Pero Ćorić posjetili su bastion HSP AS Općinu Ražanac. Na zadnjim lokalnim izborima HSP AS je u ovoj Općini odnio apsolutnu pobjedu, u Općinskom vijeću od 13 vijećnika HSP AS je osvojio 7. U prvom krugu pobjedu je odnio i kandidat HSP AS za načelnika ove Zadarske Općine Nikola Miletić. Za njegovog zamjenika izabran je Mario Dundović. Na prvoj konstituirajućoj sjednici Općinskog vijeća Općine Ražanac za predsjednika je izabran Jure Matak koji je ujedno i predsjednik ove uspješne Podružnice HSP AS.

Stranački čelnici obišli su Općinu dana 23.08.2017., a s njima je u pratnji bio predsjednik stranačkog Odbora za branitelje Ante Žoni Maksan. Domaćini su bili načelnik Općine Nikola Miletić, predsjednik Općinskog vijeća i Podružnice HSP AS Jure Matak te član Predsjedništva stranke iz Ražanaca Vlado Kovačević dipl. ing. Upoznali su se sa stratetškim projektima koji su u tijeku ili su u pripremi s kojim vodstvo Općine želi doprinijeti boljitku svih stanovnika Ražanaca. U nekim projektima stranački čelnici su već uspješno sudjelovali, a takva praksa će se nastaviti i ubuduće.

Newsletter

AcyMailing: Could not load compat file for J2.5.28This module can not work without the AcyMailing Component

Kontaktirajte nas

Čulinečka 119, 10 000 Zagreb, Hrvatska.

  • Telefon: +385 01 2865 261
  • Fax: +385 01 2865 264

Pratite nas putem

Na društvenim mrežama smo. Pratite nas.
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti Zadarska Načelnik Općine Ražanac Nikola Miletić (HSP AS) domaćin stranačkim čelnicima