HSP AS

fade

Hrvoje Niče:“ Uoči 27. obljetnice „Balvan revolucije“ Milorad Pupovac ponovno o ugroženosti Srba!“

17 Kolovoz 2017 In Vukovarsko-srijemska
U predvečerje  27. obljetnice četničkog ustanka u Hrvatskoj, kojeg „politički korektna“ javnost naziva „Balvan revolucijom“, salonski  političari Građanskim ratom, a domoljubi početkom Domovinskog rata, Milorad Pupovac preko svojih beogradskih glasila ponovno je opjevao ugroženost Srba u Hrvatskoj.
Zanimljiv je datum ili, što bi se proeuropski reklo, „tajming“ u kojem Pupovac kuka o „asimilaciji“ svog naroda, kao i neizostavno uplitanje generala Ante Gotovine u cijelu priču, pa bilo to i na marginama tog novinskog pamfleta! U jeku još jednog u nizu potresa unutar Vlade RH, Pupovac svojim istupom o ugroženosti inače „vekovima ugroženog“ naroda jasno vrši pritisak na Andreja Plenkovića pokazujući kako su njegove manjinske ruke i dalje najvažniji čimbenik stabilnosti ove Vlade!
Nažalost, cilj je  itekako dobro poznat, a sve vodi prema nasilnom uklanjanju spomen ploče palim bojovnicima HOS-a koji su branili, a potom oslobađali Jasenovac od okova paradržave koju su 17.08.1990. godine doslovno i u prenesenom značenju stvarala Pupovčeva braća!
U pobjedničkim državama poraženi se skrušeno kaju za svoja zla koja su nanijeli narodu, a poraženim vojskama se uklanjaju spomenici o čemu svjedoče i najnoviji događaji u SAD-u. 
HSP AS osuđuje bilo kakav pokušaj uklanjanja  legalno postavljene ploče poginulim HOS-ovcima u Jasenovcu te  zahtjeva da se uklone svi nadgrobni spomenici  zločincima iz Domovinskog rata, a posebice spomen ploča u Borovu podignuta predvodniku masakra 12.redarstvenika  Vukašinu Šoškočaninu.
 

Newsletter

AcyMailing: Could not load compat file for J2.5.28This module can not work without the AcyMailing Component

Kontaktirajte nas

Čulinečka 119, 10 000 Zagreb, Hrvatska.

  • Telefon: +385 01 2865 261
  • Fax: +385 01 2865 264

Pratite nas putem

Na društvenim mrežama smo. Pratite nas.
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti Vukovarsko-srijemska Hrvoje Niče:“ Uoči 27. obljetnice „Balvan revolucije“ Milorad Pupovac ponovno o ugroženosti Srba!“