HSP AS

fade

Dr. Tomislav Dujmenović i dalje na čelu sisačko-moslavačkog HSP AS!

18 Srpanj 2017 In Sisačko-moslovačka

Nakon uspješno održanih lokalnih izbora na području Sisačko-moslavačke  županije i zavidnih izbornih rezultata koje je postigao HSP AS u koaliciji ili samostalno, održan je reizbor za Županiskog vijeće Sisačko-moslavačke županije. Zbor je održan nakon konstituiranja svih predstavničkih tijela u kojima HSP AS participira.

U dvorani sisačkih Udruga i stranaka na čelno mjesto sisačko-moslavačkih starčevićanaca ponovno je jednoglasno izabran dr. Tomislav Dujmenović član predsjedništva stranke i ravnatelj Opće bolnice Sisak. Za dopredsjednike izabrani su Mario Marot prof. iz Siska i Županijski vijećnik i član predsjedništva stranke Dario Hegel iz Velike Ludine. Oni i sva druga stranačka tijela previđena Statutom izabrani su jednoglasno. Za tajnicu izabrana je Adriana Strmić, a Višnja Žepek za rizničarku.

Ovim izbornim zborom HSP AS je u ovoj županiji završio zadnji izborni ciklus, a spremno ulazi u nadolazeći. Zboru su nazočili brojni dužnosnici s područja Sisačko-moslavačke županije, a među njima i dopredsjednik Županiske  skupštine iz naših redova Branko Smuđ te gradski vijećnik i predsjednik Podružnice HSP AS Petrinja Miljenko Bušić.

Newsletter

AcyMailing: Could not load compat file for J2.5.28This module can not work without the AcyMailing Component

Kontaktirajte nas

Čulinečka 119, 10 000 Zagreb, Hrvatska.

  • Telefon: +385 01 2865 261
  • Fax: +385 01 2865 264

Pratite nas putem

Na društvenim mrežama smo. Pratite nas.
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti Sisačko-moslovačka Dr. Tomislav Dujmenović i dalje na čelu sisačko-moslavačkog HSP AS!