HSP AS

fade

Ploča HOS-a ne smije biti predmet „potkusurivanja“ s Trgom maršala Tita!

01 Srpanj 2017 In Grad Zagreb
HSP AS održao je svoju proširenu sjednicu Predsjedništva stranke. Sjednica je održana u središnjici u Zagrebu, dana  01.07.2017. s početkom u 13,00 sati, a istom je predsjedavao predsjednik stranke Hrvoje Niče mag. oec. koji je u uvodu, osvrćući se na aktualnu političku situaciju u RH istaknuo: „Apsolutno osuđujemo bilo kakvu trgovinu Trgom zločinca maršala Tita sa spomen-pločom palim bojovnicima HOS-a u Jasenovcu! Nedopustivo je u istu rečenicu staviti čovjeka koji je 35 godina zatirao trag hrvatstva i hrvatskog naroda s hrvatskim vitezovima koji su svoje živote utkali u temelje hrvatske države!“
Osim usvojenih  odluka iz domene organizacijsko-tehničkog poslovanja Predsjedništvo HSP AS raspravljalo je o trenutnoj političkoj situaciji na razini RH u svjetlu nedavno održanih općih lokalnih izbora i neminovnih prijevremenih parlamentarnih izbora.
 
HSP AS je još jednom istaknuo da ne mogu skakati od sreće postignutim izbornim rezultatima od Iloka do Dubrovnika, ali svakako je prevladalo zadovoljstvo da smo sačuvali stožerni status na pravaškoj sceni. Nezaobilazna je i činjenica da je HSP AS ostao jedina čvrsta stranka desnice koja nikada nije u dnevno političke svrhe pristajala na političku trgovinu i kompromisna rješenja  koja su donošena na štetu nacionalnih interesa Hrvatica i Hrvata.   
 
Pomicanjem stranaka desnice i centra ulijevo otvara se ogroman politički prostor koji može i mora pokriti danas rascjepkana i razjedinjena desnica. HSP AS je spreman na razgovore i suradnju sa svim strankama, udrugama i istaknutim pojedincima koji baštine sličan ili isti politički svjetonazor oko stvaranja programske  platforme čiji će smjer odrediti  zaštita nacionalnih interesa. 

Nakon što je na prvoj, konstituirajućoj sjednici HSP AS održanoj 15.10.2016. za predsjednika Odbora za svepravaško ujedinjenje i okupljanje imenovan predsjednik stranke Hrvoje Niče mag. oec., Predsjedništvo je danas odredilo i koordinaciju koja je ovlaštena za razgovore oko navedenog i razgovora sa strankama sličnog svjetonazora, a koju uz predsjednika stranke još sačinjavaju glavni tajnik Pero Ćorić, zamjenik predsjednika stranke Robert Balić dipl.ing, predsjednik Glavnog stana Ivan Šimunović te član Predsjedništva Vlado Kovačević dipl.ing.

 

Newsletter

AcyMailing: Could not load compat file for J2.5.28This module can not work without the AcyMailing Component

Kontaktirajte nas

Čulinečka 119, 10 000 Zagreb, Hrvatska.

  • Telefon: +385 01 2865 261
  • Fax: +385 01 2865 264

Pratite nas putem

Na društvenim mrežama smo. Pratite nas.
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti Grad Zagreb Ploča HOS-a ne smije biti predmet „potkusurivanja“ s Trgom maršala Tita!