HSP AS

fade

Davor Smuđ (HSP AS) izabran za dopredsjednika Županijske skupštine SMŽ

27 Lipanj 2017 In Sisačko-moslovačka
Dana 26.06.2017. u Sisku je održana konstituirajuća sjednica Županijskog vijeća Sisačko-moslavačke županije na kojoj je za dopredsjednika  navedenog predstavničkog tijela  izabran Darko Smuđ iz redova HSP AS. Nakon  pobjede zajedničkog kandidata Ive Žinića za Sisačko-moslavačkog župana stvorena je potrebita i stabilna većina  u Županijskoj skupštini kako bi se nesmetano moglo raditi za dobrobit građana Sisačko- moslavačke županije. 
HSP AS na koalicijskoj listi osvojio je dva vijećnička mandata te je na tom tragu prisegu dao član predsjedništva Dario Hegel iz Velike Ludine. Drugi mandat kao najviše rangirani pravaš , član predsjedništva stranke  i predsjednik ŽV HSP AS SMŽ  dr. Tomislav Dujmenović zbog nespojivosti dužnosti mandat je stavio u mirovanje, a mijenja ga Davor Smuđ. Dr. Tomislav Dujmenović  bio je do sada i ostao na dužnosti  ravnatelja Opće bolnice Sisak.
 

Newsletter

AcyMailing: Could not load compat file for J2.5.28This module can not work without the AcyMailing Component

Kontaktirajte nas

Čulinečka 119, 10 000 Zagreb, Hrvatska.

  • Telefon: +385 01 2865 261
  • Fax: +385 01 2865 264

Pratite nas putem

Na društvenim mrežama smo. Pratite nas.
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti Sisačko-moslovačka Davor Smuđ (HSP AS) izabran za dopredsjednika Županijske skupštine SMŽ