HSP AS

fade

Održan Izborni zbor HSP AS za grad Otok

23 Lipanj 2017 In Vukovarsko-srijemska
Polazeći od činjenice da čim završe jedni izbori počinje kampanja za druge izbore. HSP AS intenzivno radi na terenu u više smjerova. Slijedom navedenog održan je izborni zbor HSP AS za grad Otok u Vukovarsko-srijemskoj županiji. 
 
Izborni zbor održan je u nazočnosti najviših stranačkih dužnosnika i gostiju iz srodnih političkih stranaka dana 23.06.2017. s početkom u 18,00 sati u gradskoj vijećnici Grada Otoka. Zbor je počeo odavanjem počasti trenucima šutnje poginulim hrvatskim braniteljima u Domovinskom ratu. Pozivu domaćina odazvali su se iz drugih političkih stranaka Milenko Drljepan (HDZ) predsjednik Gradskog vijeća Grada Otoka, gradski vijećnik i predsjednik Gradske organizacije HSS-a Otoka Filip Filipovič, te predsjednik Ogranka HDZ-a Otoka i zamjenik Župana Vukovarsko-srijemskog Josip Dabro. Svojom nazočnošću skup su ispred HSP AS uveličali član Časnog suda na razini RH Krešimir Vrljić, član Predsjedništva stranke i predsjednik Općinskog vijeća Nijemci Mirko Jurišić, glavni tajnik Pero Ćorić i predsjednik stranke Hrvoje Niče mag. oec.
 
Zborom je predsjedavao te isti otvorio Pero Ćorić, a u skladu s poslovnikom i Statutom predložio je kandidate za predviđena stranačka tijela koji su izabrani jednoglasno. Za predsjednika je izabran Ivan Sluganović, gradski vijećnik HSP AS u Gradskom vijeću Grada Otoka, za dopredsjednike Milan Vukelić i Petar Matoš, a za tajnika Josip Sluganović. U Izvršni odbor izabrani su Ivo Komšić, Marko Jozić, Marijan Jurić, Ivica Maras i Branko Ozdanovac. Za dopredsjednike Nadzornog odbora izabrani su Andrijana Šarčević i Luka Komšić, a za predsjednika Ilija Molnar. Zahvaljujući na ukazanom povjerenju Ivan Sloganović najavio je ustroj četiri temeljna Ogranka u Otoku i dva u Komletincima. Zboru su se obratili uz navedene ispred HSP AS Mirko Jurišić kao i gosti iz drugih stranaka.
 
Završno obraćanje imao je predsjednik stranke Hrvoje Niče: „Nakon lokalnih izbora stranački dužnosnici obično požele predah od političkih aktivnosti međutim Podružnica Otok svima nam jasno pokazuje smjer kako uporno i dosljedno moramo djelovati prema ostvarenju stranačkih ciljeva.“
 

Newsletter

AcyMailing: Could not load compat file for J2.5.28This module can not work without the AcyMailing Component

Kontaktirajte nas

Čulinečka 119, 10 000 Zagreb, Hrvatska.

  • Telefon: +385 01 2865 261
  • Fax: +385 01 2865 264

Pratite nas putem

Na društvenim mrežama smo. Pratite nas.
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti Vukovarsko-srijemska Održan Izborni zbor HSP AS za grad Otok