HSP AS

fade

Nikša Dubelj: "„HSP AS osvojio više mandata nego medijski miljenik, anarhistički ŽIVI ZID“!

31 Svibanj 2017 In Dubrovačko-neretvanska
HSP AS DNŽ daje punu podršku kandidatu za župana Dubrovačko - neretvanske županije Nikoli Dobroslaviću i kandidatu za Gradonačelnika grada Dubrovnika Matu Frankoviću te poziva sve svoje članove, birače i simpatizere da svojim glasom pridonesu pobjedi prije spomenutih kandidata u drugom krugu lokalnih izbora koji će se održati u nedjelju, 
4.lipnja 2017. Time bi se nastavila višegodišnja uspješna suradnja između HSP AS i HDZ-a kako u Županiji tako i u Gradu, a na korist svih stanovnika Dubrovačko-neretvanske županije i voljenog nam Grada.
 
Naime, HSP AS je i na nedavno održanim Općim lokalnim izborima potvrdio svoju poziciju stožerne pravaške stranke te je ostao suvereni vladar na pravaškoj političkoj sceni.
Unatoč medijskoj blokadi i već tradicionalnoj manipulaciji javnošću od strane lijevo-liberalnih medija prilagodili smo se zadanim okolnostima te smo osvojili više viječnićkih  mandata nego sve ostale pravaške stranke zajedno te primjerice više viječnićkih mandata nego miljenik medija; anarhistički Živi zid.
Slično ponašanje prije spomenutih medija već smo imali priliku gledati kada su na isti način favorizirali Laburiste, ORAH i slične kvazi stranke koje su nestale s političke scene dok u isto vrijeme HSP AS živi i živjet će vječno kao Hajduk!
 
 Sukladno svemu navedenom možemo biti izuzetno zadovoljni izbornim rezultatima postignutim i u našoj Županiji gdje smo u nizu gradova i općina, a i u samoj Županij
skoj skupštini
 stekli parlamentarni status. Sigurno da time kao domoljubna, nacionalna i državotvorna stranka preuzimamo odgovornost za čuvanje tradicije i identiteta hrvatskog naroda i države temeljene na načelima demokracije i kršćanskih vrijednosti.
 

Newsletter

AcyMailing: Could not load compat file for J2.5.28This module can not work without the AcyMailing Component

Kontaktirajte nas

Čulinečka 119, 10 000 Zagreb, Hrvatska.

  • Telefon: +385 01 2865 261
  • Fax: +385 01 2865 264

Pratite nas putem

Na društvenim mrežama smo. Pratite nas.
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti Dubrovačko-neretvanska Nikša Dubelj: "„HSP AS osvojio više mandata nego medijski miljenik, anarhistički ŽIVI ZID“!