HSP AS

fade

Završni predizborni skup HSP AS i partnera u Virovitici

20 Svibanj 2017 In Virovitičko-podravska

U petak, 19. 05. 2017. u Centru kulture u Virovitici s početkom u 20 sati održan je veliki završni predizborni skup HSP AS pred mnogobrojnim članovima i simpatizerima stranke.

Predizbornom skupu nazočili su: član predsjedništva HSP AS Zdenko Hercigonja, predsjednik Odbora za odgoj i obrazovanje HSP AS doc. dr. sc. Mirko Lukaš, član Nadzornog odbora i županijski predsjednik HSP AS VPŽ Renato Poldrugač, regionalna zamjenica za Slavoniju i Baranju Kluba žena starčevićanki HSP AS Mirjana Žagar, predsjednik Odbora za branitelje i dopredsjednik HSP AS VPŽ Mile Bičanić i gradski predsjednik HSP AS Domagoj Hercigonja.

Osim članova HSP AS skupu su prisustvovali i virovitički gradonačelnik Ivica Kirin sa svojim najbližim suradnicima, kandidat za zamjenika gradonačelnika Damir Marenić kao i koalicijski partneri iz HDZ-a i HSLS-a.

Sve nazočne na početku je pozdravio član predsjedništva HSP AS Zdenko Hercigonja, a nakon toga su se obratili i predsjednik Odbora za branitelje HSP AS Mile Bičanić, predsjednik ŽV HSP AS Renato Poldrugač te gradonačelnik Virovitice Ivica Kirin.

Nakon uvodnih riječi nastavljeno je zajedničko druženje do kasnih večernjih sati uz tamburaše, hranu i piće.

Newsletter

AcyMailing: Could not load compat file for J2.5.28This module can not work without the AcyMailing Component

Kontaktirajte nas

Čulinečka 119, 10 000 Zagreb, Hrvatska.

  • Telefon: +385 01 2865 261
  • Fax: +385 01 2865 264

Pratite nas putem

Na društvenim mrežama smo. Pratite nas.
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti Virovitičko-podravska Završni predizborni skup HSP AS i partnera u Virovitici