HSP AS

fade

Franjo Barić kandidat HSP AS za načelnika Općine Krapinske Toplice

06 Svibanj 2017 In Krapinsko-zagorska
Franjo Barić, predsjednik podružnice  HSP AS Krapinske Toplice u Krapinsko- zagorskoj županiji, na izbore izlazi u utrku za članove Općinskog vijeća sa  samostalnom stranačkom listom čiji je nositelj liste kao i kandidat HSP AS  za načelnika Općine.
Na prethodnim izborima HSP AS je  osvojio  jedan vijećnički mandat ,poštivajući  volju birača dali smo  podršku tadašnjem načelniku da realizira sve one projekte  koje je obećao. HSP AS je bio konstruktivan , no bez obzira na podršku Vijeća, načelnik kao svojevrsna izvršna vlast nije pokazivao ozbiljne namjere u rješavanju istih. Samim time to je bio svojevrstan poticaj za samostalnu kandidaturu HSP AS za načelnika Općine Krapinske Toplice.
„HSP AS u Krapinskim Toplicama okupio je tim kvalitetnih ljudi svih društvenih slojeva, struka i razina obrazovanja , ima konkretan i ostvariv program kojeg ćemo ovih dana predstaviti i građanima te smo spremni i sposobni preuzeti odgovornost za upravljanje našom Općinom. Što se mene tiče , iako mi priznajem nije bila laka odluka da se kandidiram za načelnika , odlučio sam se kandidirati jer neradu jednom zbilja treba reći: “dosta“.Na lokalnoj političkoj razini ideologija i stranačka opredijeljenost nisu i ne smiju biti u fokusu pažnje, zato sam okupio mnoge nestranačke stručne osobe u svoj tim, kako bismo zajedno iskoristili sav onaj potencijal koji Krapinske Toplice i Krapinsko-zagorska županija nude“, -poručio je Franjo Barić.
 

Newsletter

AcyMailing: Could not load compat file for J2.5.28This module can not work without the AcyMailing Component

Kontaktirajte nas

Čulinečka 119, 10 000 Zagreb, Hrvatska.

  • Telefon: +385 01 2865 261
  • Fax: +385 01 2865 264

Pratite nas putem

Na društvenim mrežama smo. Pratite nas.
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti Krapinsko-zagorska Franjo Barić kandidat HSP AS za načelnika Općine Krapinske Toplice