HSP AS

fade

HSP AS obilježio VRO Bljesak i blagdan Sv. Josipa Radnika u Sisku!

01 Svibanj 2017 In Sisačko-moslovačka
Sisački članovi Hrvatske stranke prave dr. Ante Starčević s posebnim pijetetom prisjetili su se dana 01.05.2017. vojno-redarstvene akcije „Bljesak“. Polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća, koalicija "Jedan je Sisak" na čelu s kandidatom za gradonačelnika profesorom Franjom Šabanom, kandidatkinjom za zamjenicu gradonačelnika dr.sc. Vlatkom Vukelić i saborskom zastupnicom doktoricom Željkom Josić te mnogim drugim istaknutim članovima gradskog HDZ-a, HSLS-a, HSP AS-a i HKS-a, odala je počast braniteljima poginulima u ovoj vojno-redarstvenoj operaciji. 
Počast poginulim hrvatskim vitezovima odana je paljenjem svijeća na spomen obilježju kod tržnice Kontroba, a zatim i kod središnjeg križa na gradskom groblju. Molitvu je predvodio vlč. Branko Koretić. Zahvaljujući „Bljesku“ prije 22 godine oslobođena je zapadna Slavonija. 
Nakon protokola HSP AS Sisak organizirao je za koalicijske partnere tradicionalnu pravašku proslavu blagdana svetog Josipa radnika. Na prostoru NK „Mladost“ Greda, uz vojnički grah i glazbu druženje su uveličali  i stranački gosti iz Zagreba: Robert Balić, zamjenik predsjednika i Ankica Groznica, rizničarka, sa suradnicima i obitelji. Domaćini su ugostili i Tomislava Dujmenovića, člana predsjedništva te župana SMŽ Ivu Žinića, kandidata za njegova zamjenika Ivana Celjaka, koalicijskog kandidata za gradonačelnika Franju Šabana i mnoge druge.
Svetkovina sv. Josipa slavi se 19. ožujka, a 1. svibnja je spomendan sv. Josipa radnika. Hrvati su ga od davnina štovali s posebnim pijetetom, upravo zbog atributa poniznosti, rada i neupitna bogoštovlja i vjere.  Hrvatska stranka prava dr. Ante Starčević već godinama ukazuje na  činjenicu kako sv. Josipa slavimo i štujemo kao nacionalnog sveca.
Velika zahvala svima koji su sudjelovali u pripremi ovoga događaja.

Newsletter

AcyMailing: Could not load compat file for J2.5.28This module can not work without the AcyMailing Component

Kontaktirajte nas

Čulinečka 119, 10 000 Zagreb, Hrvatska.

  • Telefon: +385 01 2865 261
  • Fax: +385 01 2865 264

Pratite nas putem

Na društvenim mrežama smo. Pratite nas.
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti Sisačko-moslovačka HSP AS obilježio VRO Bljesak i blagdan Sv. Josipa Radnika u Sisku!