HSP AS

fade

SBonline: Katica Golubičić kandidat HSP AS za županicu Brodsko- posavske županije

29 Travanj 2017 In Brodsko-posavska
Subotnje jutro, 29.04.2017. na Gradskoj tržnici U Slavonskom Brodu iskoristilo se za legitimno  prikupljanje  potpisa podrške za buduće kandidate za župana i gradonačelnika na predstojećim lokalnim izborima.
Naime ,zatekli smo štand  HSP AS koji je također u akciji prikupljanja potpisa za svog budućeg kandidata za županicu Brodsko-posavske županije Katicu Golubičić. Obzirom da službena kandidatura još nije objavljena prikupljanja potpisa je jasna poruka da će Katica Golubičić i HSP AS krenuti u tome smjeru.
Za sada, Katica je 4. kandidat koji se kandidira za čelno mjesto županije i time dodatno uznemirava ugodnu fotelju na nju već naviknutom županu Danijelu Marušiću s obzirom na to da HSP AS pretendira prirodno na politički centar i desno orijentirano glasačko tijelo, dodamo li tome i očiglednu za sada još neformalnu kolaciju svite Ružice Vukovac i Mirka Duspare drugi krug za izbor župana nije upitan napose jer se aktualnom županu ako ne prođe za idući mandat klima i saborska fotelja (druga fotelja).
 

Newsletter

AcyMailing: Could not load compat file for J2.5.28This module can not work without the AcyMailing Component

Kontaktirajte nas

Čulinečka 119, 10 000 Zagreb, Hrvatska.

  • Telefon: +385 01 2865 261
  • Fax: +385 01 2865 264

Pratite nas putem

Na društvenim mrežama smo. Pratite nas.
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti Brodsko-posavska SBonline: Katica Golubičić kandidat HSP AS za županicu Brodsko- posavske županije