HSP AS

fade

Potpisan koalicijski sporazum u Splitsko-dalmatinskoj županiji!

28 Travanj 2017 In Splitsko-dalmatinska
U prostorijama Hrvatske stranke prava dr. Ante Starčević u Splitu  28.04.2017. održan je sastanak i tiskovna konferencija na kojem je predstavljen dr. Luka Roguljić kao nezavisni kandidat za župana Splitsko-dalmatinske županije i nositelj koalicijske liste. 
Predstavnici stranaka, Hrvatska stranka prava dr. Ante Starčević (HSP AS), HRAST – Pokret za uspješnu Hrvatsku, Obiteljska stranka, Zelena lista i Stranka međugeneracijske solidarnosti Hrvatske, potpisali su sporazum o zajedničkom izlasku na izbore na razini Grada Splita i Županije splitsko-dalmatinske, te su tom prilikom dali podršku dr. Luki Roguljiću kao nezavisnom kandidatu i nositelju liste. 
Predsjednik ŽV HSP AS Splitsko-dalmatinske županije i član predsjedništva HSP AS Vlade Matijašević dipl. iur  ukratko je predstavio  program.Istaknuo je projekt socijalno-zdravstvene sigurnosti, kroz približavanje zdravstvene skrbi krajnjem korisniku te  poboljšanju sekundarne zdravstvene zaštite .Konačno rješavanje problema gospodarenja otpadom županije, odnosno pitanje Centra za gospodarenje otpadom Lećevica i Karepovac ,naročito korištenje obnovljivih izvora i povlačenje novca iz Fondova EU . Napomenuo je projekt Galenski laboratorij u Dugopolju te mnoge druge primjere koji su od vitalne važnosti za našu županiju
 

Newsletter

AcyMailing: Could not load compat file for J2.5.28This module can not work without the AcyMailing Component

Kontaktirajte nas

Čulinečka 119, 10 000 Zagreb, Hrvatska.

  • Telefon: +385 01 2865 261
  • Fax: +385 01 2865 264

Pratite nas putem

Na društvenim mrežama smo. Pratite nas.
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti Splitsko-dalmatinska Potpisan koalicijski sporazum u Splitsko-dalmatinskoj županiji!