HSP AS

fade

Koalicija „Idemo zajedno“!

28 Travanj 2017 In Ličko-senjska

Dana 26.04.2017 u Korenici je u Općinskoj vijećnici potpisan koalicijski sporazum između HDZ-a,HSP AS i Aračić-Nezavisne liste. Koalicijski sporazum potpisali su Boris Luketić, predsjednik OO HDZ-Plitvička Jezera, Pero Aračić-u ime Nezavisne liste i Stipe Poljak koordinator HSP-AS za Općinu Plitvička Jezera.
Po koalicijskom sporazumu kandidat za načelnika je Boris Luketi(HDZ), a zamjenik načelnika je Pero Aračić(Nezavisna lista).
Poslije potpisivanja koalicijskog sporazuma izjavu su dali potpisnici koalicije:
Boris Luketić: “Radujem se koaliciji Nezavisne liste i HSP-AS, te sam uvjeren da će sinergija HDZ-Nezavisna lista i HSP-AS biti snaga koja će donijeti dosta dobra Općini Plitvička jezera i svim stanovnicima. Stanovnici Općine očekuju zajednički rad radi dobrobiti same Općine .”
Pero Aračić: “Ovi izbori imaju sudbonosno značenje za opstanak obitelji u Korenici i Općini Plitvička Jezera. Dvije najjače opcije HDZ i Nezavisna lista odlučile su u teškom razdoblju za Općinu ići zajedno radi boljitka svih naših stanovnika. Nezavisna lista ima upornosti i znanja, te ćemo to staviti u službu Općine i njezinih stanovnika.
Želimo ovom koalicijom vratiti NADU i VJERU stanovnicima Korenice i cijele Općine , da u kriznim razdobljima kao što je bilo 2001. kada se išlo u stambeno zbrinjavanje naseljenih obitelji i povrat imovine vlasnicima, i sada kada mnoge obitelji s djecom napuštaju Korenicu i Općinu Plitvička Jezera, možemo i moramo ići zajedno za boljitak Općine.
IDEMO ZAJEDNO učiniti Općinu bolje organiziranu za boljitak svih stanovnika bez obzira na vjeru i nacionalnost. Vjerujem u uvjerljivu pobjedu ove koalicije već u prvom krugu.”
U ime HSP-AS Stipe Poljak je izjavio: “HSP-AS uvijek je stajao na stajalištu domoljublja i nama je misao vodilja otac dr Ante Starčević. On je znao prepoznati vrijeme kada je ugrožen opstanak naroda i podrediti svoje djelovanje za zajedničko dobro. Vjerujem da će to i ova koalicija potvrditi. Ja neću biti na listi, ali ću dati i dajem snažnu potporu ovoj koaliciji HDZ-a i Aračić-nezavisnoj listi, a u ime HSP-AS na listi će biti druga članica stranke.”

 

izvor:lika online

Newsletter

AcyMailing: Could not load compat file for J2.5.28This module can not work without the AcyMailing Component

Kontaktirajte nas

Čulinečka 119, 10 000 Zagreb, Hrvatska.

  • Telefon: +385 01 2865 261
  • Fax: +385 01 2865 264

Pratite nas putem

Na društvenim mrežama smo. Pratite nas.
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti Ličko-senjska Koalicija „Idemo zajedno“!