HSP AS

fade

U Virovitici potpisan koalicijski sporazum HDZ-a,HSP AS-a i HSLS-a

25 Travanj 2017 In Virovitičko-podravska
25.04.2017. u  Virovitici potpisan je sporazum o suradnji političkih stranaka na predstojećim lokalnim izborima na razini grada Virovitice. Sporazum o suradnji potpisali su HDZ,HSP AS i HSLS-a. 
Potpisivanju sporazuma su uz predsjednike gradskih odbora stranaka koalicijskih partnera, Ivicu Kirina, Domagoja Hercigonju i Gordanu Domjanić, prisustvovali i saborski zastupnik i predsjednik Županijske organizacije HDZ-a Virovitičko-podravske županije Josip Đakić, kandidat HDZ-a za župana Igor Andrović s kandidatom za zamjenika Marijom Klementom te kandidati za zamjenike gradonačelnika Virovitice Damir Marenić i Vlasta Honjek-Golinac.
Aktualni gradonačelnik Virovitice i kandidat za gradonačelnika na predstojećim lokalnim izborima Ivica Kirin je po potpisivanju sporazuma naglasio kako je lista koju su sastavili teritorijalno pokrila cijeli grad i sve mjesne odbore, ima više od 50 posto visokoobrazovanih kandidata, ispunjenu zakonsku kvotu od 9 žena, mlade ljude, umirovljenike, branitelje, nezaposlene, obrtnike, poduzetnike i poljoprivrednike.
 Obuhvatili smo cijelu populaciju građanstva kako bismo dokazali da ovaj sporazum nije namijenjen samo elitističkim. Ono što je zadaća ovih ljudi u sljedeće četiri godine je riješiti sve komunalne probleme našega grada i problem zapošljavanja. Prioritet nam je i socijalna briga prvenstveno o djeci, a zatim i svim ostalim građanima. – rekao je Ivica Kirin.
Predsjednik gradske organizacije HSP AS Domagoj Hercigonja rekao ja da se potpisivanjem ovog sporazuma nastavlja suradnja iz prošlog mandata koja je bila vrlo dobra i uspješna.U prošlom mandatu crveni i ostatak oporbe su pokušavali stopirati rad Gradskog vijeća, a time brojne važne aktivnosti i upravo zato vjerujem da su građani Virovitice prepoznali njihov nerad i naš trud. Stoga sam uvjeren da ćemo na ovim izborima pobijediti i nastaviti dalje. 
Predsjednica Gradske organizacije HSLS-a Gordana Domjanić naglasila je kako ovim sporazumom šalju jasnu poruku da žele najbolje za svoj grad. Ispred Hrvatske socijalno liberalne stranke Virovitica i u svoje vlastito ime poručujem našim građanima da imaju za koga glasati jer se mi zalažemo za još bolju i bogatiju Viroviticu zadovoljnih građana. 
 

Newsletter

AcyMailing: Could not load compat file for J2.5.28This module can not work without the AcyMailing Component

Kontaktirajte nas

Čulinečka 119, 10 000 Zagreb, Hrvatska.

  • Telefon: +385 01 2865 261
  • Fax: +385 01 2865 264

Pratite nas putem

Na društvenim mrežama smo. Pratite nas.
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti Virovitičko-podravska U Virovitici potpisan koalicijski sporazum HDZ-a,HSP AS-a i HSLS-a