HSP AS

fade

U Dubrovniku potpisan koalicijski sporazum HDZ-HSP AS-HSU-HSLS

24 Travanj 2017 In Dubrovačko-neretvanska
Predsjednici županijskih organizacija HDZ-a, HSU-a i HSP AS Branko Bačić, Ivan Margaretić i Ivan Šimunović te povjerenik HSLS-a za Dubrovačko-neretvansku županiju Niko Kapović potpisali su 24.04.2017. u Dubrovniku koalicijski sporazum o zajedničkom izlasku na predstojeće lokalne izbore.
Svi odreda istaknuli su kako je potpisivanje sporazuma zapravo plod uspješne višegodišnje suradnje. Predsjednik ŽO HDZ-a Branko Bačić naglasio je kako pobjedu zajedničkog kandidata za župana Nikole Dobroslavića očekuje već u prvom krugu.
Držimo da su dva protekla mandata pokazala opravdanost ove velike koalicije pa se kaže, tim koji pobjeđuje ne mijenja se. Uvjereni smo da ćemo na izborima pobijediti, ova velika koalicija očekuje pobjedu Nikole Dobroslavića u prvom krugu i očekujemo da ćemo imati apsolutnu većinu u Županijskoj skupštini. To je naš cilj i držimo da je on realan i dohvatljiv. - rekao je Branko Bačić.
Da je koalicija koja nastavlja suradnju dobro odradila protekla dva mandata složio se i kandidat koalicije HDZ-HSP AS-HSU-HSLS za župana Dubrovačko-neretvanske županije Nikola Dobroslavić.
 Doista smo dobro odradili i mislim da to nije neumjesno reći jer u proteklih osam godina nije bilo prijepora, nikakvih afera, a program se odrađuje. - kazao je Nikola Dobroslavić, dodavši kako je u protekla dva mandata ostvareno nekoliko strateških ciljeva na razini Županije.
Jedan cilj je svakako bio Pelješki most koji, evo vidimo, da je nesporan. Regionalni status više nije prijeporan. Vlada RH je to presjekla. Svi koji su zagovarali drukčiji regionalni ustroj, ukidanje županija, ostali su u velikoj manjini i sad to više nije tema rasprave u Hrvatskoj. Spriječili smo ratificiranje granice kod Neuma koja je bila na štetu Hrvatske. Štitili smo okoliš i po pitanju istraživanja nafte i plina i golfa na Srđu. Županija se uvijek pozicionirala onako kako su htjeli naši građani. - rekao je Nikola Dobroslavić.
Najavio je kako će program koalicije HDZ-HSP AS-HSU-HSLS biti predstavljen kroz sljedećih desetak dana.
 

Newsletter

AcyMailing: Could not load compat file for J2.5.28This module can not work without the AcyMailing Component

Kontaktirajte nas

Čulinečka 119, 10 000 Zagreb, Hrvatska.

  • Telefon: +385 01 2865 261
  • Fax: +385 01 2865 264

Pratite nas putem

Na društvenim mrežama smo. Pratite nas.
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti Dubrovačko-neretvanska U Dubrovniku potpisan koalicijski sporazum HDZ-HSP AS-HSU-HSLS