HSP AS

fade

Za HSP AS Brodsko-posavske županije: NEMA PRODAJE!

21 Travanj 2017 In Brodsko-posavska
Dana 19. travnja 2017. godine u Slavonskom Brodu održana je sjednica Županijskog vijeća Hrvatske stranke prava dr. Ante Starčević u prostorijama Doma obrtnika u kojima Županijsko vijeće ima sjedište od početka ovog mjeseca. Za vrijeme sjednice istaknute su na zgradi zastava HSP AS i zastava RH. Na sjednici su usvojeni ključni zaključci vezani za predstojeće lokalne izbore koji će se održati 21. svibnja 2017.
 
Sjednicu je vodila Katica Golubičić, predsjednica Županijskog vijeća koja je nazočne informirala o hodogramu aktivnosti i zakonskim obavezama koje stranka mora ispuniti za sudjelovanje na lokalnim izborima. Na video zidu prezentirane su Programske smjernice za lokalne izbore koje su nazočni članovi Županijskog vijeća ocijenili vrlo kvalitetnim te ih kao takve i jednoglasno usvojili, čime su Programske smjernice postale javni dokument.
 
PROGRAMSKE SMJERNICE - HSP AS BRODSKO-POSAVSKE ŽUPANIJE
 
dostupne su svima putem naše web stranice
 
 
Jednoglasno je donesena odluka o samostalnom izlasku Hrvatske stranke prava dr. Ante Starčević na lokalne izbore na županijskoj razini. Formirana je i usvojena lista kandidata za Županijsku skupštinu, a nositeljica liste je Katica Golubičić, predsjednica Županijskog vijeća i članica Predsjedništva HSP AS. S obzirom na dosadašnje aktivnosti stranke i pripreme za lokalne izbore koje su već izvršene, kao i okolnosti u kojima će se lokalni izbori odvijati, Županijsko vijeće je zadovoljno učinjenim i očekuje povoljan izborni rezultat.

Newsletter

AcyMailing: Could not load compat file for J2.5.28This module can not work without the AcyMailing Component

Kontaktirajte nas

Čulinečka 119, 10 000 Zagreb, Hrvatska.

  • Telefon: +385 01 2865 261
  • Fax: +385 01 2865 264

Pratite nas putem

Na društvenim mrežama smo. Pratite nas.
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti Brodsko-posavska Za HSP AS Brodsko-posavske županije: NEMA PRODAJE!