HSP AS

fade

HSP AS izlazi samostalno za Skupštinu grada Zagreba, Robert Balić nositelj liste!

20 Travanj 2017 In Grad Zagreb
Sukladno stranačkim odlukama da HSP AS nigdje ne može ići predizborno ili postizborno sa sljednicima zločinačkih programa Josipa Broza Tita i Jovana Raškovića, SDP-om i SDSS-om, GV HSP AS grada Zagreba jednoglasno je prihvatio model izlaska na Opće lokalne izbore u gradu Zagrebu. 
 
Na sjednici koju je sazvao i njome predsjedao zamjenik predsjednika stranke i dosadašnji zastupnik HSP AS u Skupštini grada Zagreba Robert Balić dipl.ing. odlučeno je da HSP AS izlazi s samostalnom listom  za Skupštinu grada Zagreba,a upravo Robert Balić će biti  nositelj liste.
 
HSP AS  okuplja veliki broj mladih i obrazovanih kao i veliki broj žena te će upravo oni biti okosnica ove liste , kao i dugoročnog  političkog projekta.Svi dosadašnji kratkoročni politički ciljevi HSP AS su ostvareni, a uz obvezu rada za opće dobro i dobrobiti svih građana grada Zagreba HSP AS želi sačuvati vodeću poziciju na pravaškoj sceni te preuzeti dirigentsku palicu na hrvatskoj desnici.
 
Sjednica je održana dana 20.04.2017. s početkom u 17:00 h u središnjici stranke u Zagrebu, a istoj je nazočio glavni tajnik Pero Ćorić.
 
Izlazak HSP AS na razini zagrebačkih Gradskih četvrti i pripadajućih Mjesnih odbora bit će samostalan ili u koaliciji sa strankama, udrugama i istaknutim pojedincima sličnog ili istog programa i svjetonazora. Pregovarački tim obavit će razgovore s kandidatima za dužnost gradonačelnika te u roku od sedam dana obznaniti koji kandidat ima potporu HSP AS  prije prvog kruga.
 

Newsletter

AcyMailing: Could not load compat file for J2.5.28This module can not work without the AcyMailing Component

Kontaktirajte nas

Čulinečka 119, 10 000 Zagreb, Hrvatska.

  • Telefon: +385 01 2865 261
  • Fax: +385 01 2865 264

Pratite nas putem

Na društvenim mrežama smo. Pratite nas.
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti Grad Zagreb HSP AS izlazi samostalno za Skupštinu grada Zagreba, Robert Balić nositelj liste!