HSP AS

fade

Hrvatska koalicija za hrvatski Sisak, dr.sc. Vlatka Vukelić kandidatkinja za zamjenicu gradonačelnika

12 Travanj 2017 In Sisačko-moslovačka
Hrvatske stranke utemeljene na domoljubnom svjetonazoru okupile su se u koaliciju s ciljem pobjede  i vraćanja života u „Grad pobjeda“,Sisak. Predsjednica sisačke podružnice HSP AS i dopredsjednica stranke dr.sc. Vlatka Vukelić potpisala je dana 11.04.2017. koalicijski sporazum s GO HDZ-a, HSLS-a i HKS-a u sisačkom hotelu "Panonija". Sporazumom su definirane pozicije HSP AS i drugih stranaka potpisnica  na zajedničkoj koalicijskoj listi, zajednički kandidati za gradonačelnika i zamjenike,te zajednički cilj koalicije dobrobit svih građana Siska. Zajednički kandidat za gradonačelnika Franjo Šaban dolazi iz redova HDZ-a, a dr.sc. Vlatka Vukelić iz redova HSP AS za zamjenicu gradonačelnika Nakon svečanog potpisivanja koalicijskog sporazuma kojim je dogovoren ovaj zajednički izlazak na predstojeće lokalne izbore, kandidatkinja za dogradonačelnicu dr.sc. Vlatka Vukelić prigodnim govorom obratila se brojnim okupljenim stranačkim dužnosnicima i članovima, te brojnim predstavnicima elektronskih i tiskovnih medija. U svom je obraćanju istaknula kako od danas politička formacija postaje vojna formacija te da je ovaj događaj strateško pozicioniranje, a političke bitke tek treba izvojevati. Koaliciju je usporedila s rimskom vojskom, najuspješnijom vojskom u povijesti, koja je uz rimske legionare u sastavu imala i saveznike iz naroda koje nisu mogli pokoriti već s kojima su sklapali sporazume o savezništvu. Saveznici su čuvali bokove rimskim legionarima unutar vojne formacije i uključivali su se u boj u ključnom trenutku za njen tijek. Upravo na tome tragu dr.sc. Vlatka Vukelić vidi i ovo koalicijsko djelovanje.
Također  su se nazočnima obratili  ministar Goran Marić, kandidat za gradonačelnika Siska Franjo Šaban i župan SMŽ Ivo Žinić kao i predstavnici drugih koalicijskih partnera.
 

Newsletter

AcyMailing: Could not load compat file for J2.5.28This module can not work without the AcyMailing Component

Kontaktirajte nas

Čulinečka 119, 10 000 Zagreb, Hrvatska.

  • Telefon: +385 01 2865 261
  • Fax: +385 01 2865 264

Pratite nas putem

Na društvenim mrežama smo. Pratite nas.
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti Sisačko-moslovačka Hrvatska koalicija za hrvatski Sisak, dr.sc. Vlatka Vukelić kandidatkinja za zamjenicu gradonačelnika