HSP AS

fade

Damir Rukavina kandidat za gradonačelnika Grada Crikvenice ispred koalicije HDZ - HSP AS - HSS - HSLS

07 Travanj 2017 In Primorsko-goranska

Dana 06.04.2017.  na konferenciji za novinare održanoj u Maloj sali Gradske vijećnice u Crikvenici, predstavljen Damir Rukavina kao kandidat za gradonačelnika Grada Crikvenice ispred koalicije stranaka  HDZ - HSP AS - HSS - HSLS. 

Aktualni gradonačelnik Damir Rukavina pozdravio je sve prisutne i najavio svoju kandidaturu za gradonačelnika Crikvenice te zahvalio svim koalicijskim partnerima na ukazanom povjerenju i dosadašnjoj odličnoj suradnji. 
Kao što je poznato, HSP AS i HSS bili su uz HDZ dio vladajuće koalicije i u prethodnom četverogodišnjem razdoblju, dok crikvenički HSLS prvi put koalira s HDZ-om uopće otkad postoji Grad Crikvenica. Ta činjenica posebno veseli Rukavinu jer je to znak da je rad dosadašnje vlasti prepoznat i da je sve veći broj stranaka koje podržavaju smjer u kojem se Crikvenica  razvija. Rukavinu veseli i to što je član HSLS-a Ivica Malatestinić, njegov prijatelj i čovjek koji je u tri mandata obnašao dužnost gradonačelnika Grada Crikvenice. 
„Svjestan sam činjenice da funkcija gradonačelnika nije lagana i da traži cijelog sebe, ali me izrazito raduje što su građani prepoznali moj rad kroz proteklih osam godina. Iznimno me raduje kada pogledam Crikvenicu, Selce, Dramalj i Jadranovo jer smo u svih ovih osam godina zajedno stvarali i razvijali sva naša mjesta. Realizirali smo brojne projekte, mnogi od njih su još u tijeku. Imamo još mnogo energije, znanja i ideja koje možemo ponuditi našem Gradu i našim sugrađanima „ istaknuo je Rukavina.   
Prigodnim riječima podrške HDZ-u i Damiru Rukavini obratili su se i predsjednici crikveničkih ogranaka koalicijskih stranaka, Davorin Boršćak (HSP AS), Boris Boras (HSS) i Maro Car (HSLS).  
Izvor: Crikva.hr
 

Newsletter

AcyMailing: Could not load compat file for J2.5.28This module can not work without the AcyMailing Component

Kontaktirajte nas

Čulinečka 119, 10 000 Zagreb, Hrvatska.

  • Telefon: +385 01 2865 261
  • Fax: +385 01 2865 264

Pratite nas putem

Na društvenim mrežama smo. Pratite nas.
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti Primorsko-goranska Damir Rukavina kandidat za gradonačelnika Grada Crikvenice ispred koalicije HDZ - HSP AS - HSS - HSLS