HSP AS

fade

HČSP grada Zadra i Zadarske županije u cijelosti prešao u HSP AS

06 Travanj 2017 In Zadarska
HČSP grada Zadra i  Zadarske županije, na čelu sa županijskim predsjednikom Slobodanom Devićem-Pićom, prešao je u  HSP AS .Dana 05.04.2017. u  HSP AS  je prešlo cijelo članstvo s vodstvom gradske organizacije Zadra kao i županijske organizacije.
Slobodan Dević-Pićo izjavio je prilikom prelaska :
„Pristupili smo u HSP AS jer želimo biti dio nekih novih promjena. HSP AS kao stožerna pravaška stranka zasigurno je stranka 21. stoljeća koja prati moderna i demokratska načela a istovremeno njeguje i pravaški nauk Oca Domovine Ante Starčevića. Nezadovoljni vodstvom HČSP-a na državnom nivou, koje nije dopuštalo udruživanje s drugim strankama desnice, a pogotovo s HSP AS-om, odlučili smo se odmaknuti od takvog vodstva koje zasigurno nije niti demokratsko niti moderno vodstvo kakvo bi trebalo biti na čelu jedne stranke u modernoj i europskoj Hrvatskoj. Sve to prepoznali smo u HSP AS  i naš potez je bio logičan slijed jer želimo sudjelovati u stvaranju demokratske i europske Hrvatske.“
„Kada sam u srpnju 2016. godine preuzeo vodstvo HSP AS Zadarske županije bilo je to turbulentno vrijeme za zadarske pravaše. Unatoč teškim vremenima ponovno smo se organizirali i vratili pravaštvo u Zadarsku županiju. Osim toga, ne samo da smo vratili pravaštvo nego smo i jači nego ikad. Pri tome sam od početka isticao svoj najvažniji prioritet : ujedinjavanje svih pravaša u jednu modernu i demokratsku desnicu, pravaše 21. stoljeća koji mogu i znaju voditi modernu i europsku Hrvatsku! U tom svjetlu sam sretan zbog prelaska HČSP-a i ovim putem im želim dobrodošlicu u naše redove“ dodao je za kraj predsjednik  ZDŽ HSP AS i član predsjedništva stranke Dalibor Barešić.
 

Newsletter

AcyMailing: Could not load compat file for J2.5.28This module can not work without the AcyMailing Component

Kontaktirajte nas

Čulinečka 119, 10 000 Zagreb, Hrvatska.

  • Telefon: +385 01 2865 261
  • Fax: +385 01 2865 264

Pratite nas putem

Na društvenim mrežama smo. Pratite nas.
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti Zadarska HČSP grada Zadra i Zadarske županije u cijelosti prešao u HSP AS