HSP AS

fade

Govor Stjepana Ranogajca na predstavljanju zajedničkog kandidata za Krapinsko-zagorskog župana

23 Ožujak 2017 In Krapinsko-zagorska

Za nešto više od 6 mjeseci istječe rok za izgradnju kompleksa s hotelima na zemljištu koje je Krapinsko-zagorska županija prepustila koncernu Jake Andabaka a radovi  još nisu ni počeli. Jako Andabak jedan je od najvećih privatnih hotelijera u Hrvatskoj koji će izgraditi najveći zdrastveno-turistički kompleks u regiji i koji će zaposliti 500 ljudi, tako su javnost i oporbeni županijski vijećnici u Krapinsko-zagorskoj županiji bili uvjeravani u opravdanost partnerstva sa Sunce koncernom. Prevladalo je mišljenje da investiciju od 109 milijuna eura ne treba blokirati u jednom od najvećih javno-privatnih partnerstva u Hrvatskoj,što se je pokazalo netočnim.

Točno prije 4 godine HSP AS je održao konferenciju za novinare i zatražio je od županijskih vlasti predvođene SDP-om da raskinu ugovor o Javno privatnom partnerstvu sa koncernom Sunce zbog obmane zvana STUBAKI i da vrate 74 000 m kvadratnih zemljišta županiji i uzeti 11 milijuna kuna koji su dani kao jamstvo za realizaciju projekta i da raspišu novi međunarodni natječaj zbog nepoštivanja ugovora. Kao što svi znamo ugovor je produžen na još tri godine koji istječe ove godine i opet nije ništa učinjeno i ugovor ponovo neće biti ispoštovan.

Ono što se tu ništa ne mijenja je stav HSP AS koji je i dalje isti. Moram napomenuti da HSP AS nema ništa protiv privatnog investitora koji više nije isti već je to firma kćer a i previše se toga čudno događa oko tog projekta. Prvo je glavni investitor trebao biti koncern Sunce, zatim se polako počelo spominjati traženje investitora pa onda na kraju i EU fondovi? Koja je  prava istina?

Vjerujem da će ova naša koalicija biti puno bolja, jer to su stranke koje baštine svoje istinske vrijednosti a to su regionalizam, domoljubje, poljoprivreda i gospodarstvo i da će vizije naših stranaka objediniti kandidat za župana a čvrsto vjerujem i budući župan gospodin Dragutin Ranogajec na dobrobit građana naše županije. Zato  trebamo glave skupa,jer samo zajedništvom možemo  do pobjede.

Bog i Hrvati!

Newsletter

AcyMailing: Could not load compat file for J2.5.28This module can not work without the AcyMailing Component

Kontaktirajte nas

Čulinečka 119, 10 000 Zagreb, Hrvatska.

  • Telefon: +385 01 2865 261
  • Fax: +385 01 2865 264

Pratite nas putem

Na društvenim mrežama smo. Pratite nas.
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti Krapinsko-zagorska Govor Stjepana Ranogajca na predstavljanju zajedničkog kandidata za Krapinsko-zagorskog župana