HSP AS

fade

HSP AS iz Pakoštana kreće u pobjedu na lokalnim izborima u Zadarskoj županiji!

21 Ožujak 2017 In Zadarska

Nakon niza osnivanja podružnica u Zadarskoj županiji, 20.03.2017. godine sa početkom u 19,00 sati, uz prisustvo oko 80 članova i simpatizera, osnovana je i općinska Podružnica HSP dr. Ante Starčević Pakoštane čime je pred lokalne izbore pokazana stvarana snaga pravaštva u Zadarskoj županiji.

Zboru su nazočili stranački dužnosnici s područja Zadarske županije, predsjednik ŽV HSP AS ZDŽ  Dalibor Barešić, član predsjedništva HSP AS Vlado Kovačević i predsjednik gradske organizacije Grada Zadra Mate Lukić.

Nakon uvodnog obraćanja za predsjednika Podružnice HSP AS Pakoštane izabran je dosadašnji povjerenik za općinu Pakoštane Božidar Lokin. Za dopredsjednike su izabrani Miro Barešić i Ante Čačić dok je za tajnicu izabrana Dubravka Bakija. Predviđeno statutom stranke izabran je i rizničar kao i Nadzorni odbor.

Novoizabrani predsjednik Božirad Lokin zahvalio se prisutnima na iskazanom povjerenju i dodao kratko: "Od danas garantiram da ništa neće biti isto kao prije i da se vlast u općini Pakoštane neće moći formirati bez nas. Imam samo jedan argument za to, a to ste vi. Vi koji ste u ovolikom broju, da smo jedva stali u ovu vijećnicu, odlučili doći i reći da je dosta i da su u ovoj općini potrebne promjene. Veseli me da u ovoj dvorani vidim preko 80 pravaša i istinskih domoljuba, a dodatno me veseli da većinu vas u HSP AS-u Pakoštane čine mladi i sposobni ljudi, buduća jezgra ovog društva, koji ste došli iskazati nezadovoljstvo dosadašnjom vlašću koja nas svojim postupcima „tjera“ van naše domovine u kojoj vrednovanje rada i sposobnosti nije bilo nikada na nižoj razini, a egzistencije da gotovo i nema."

"Ne odustajte od svog prava na dostojan rad i život a samo preuzimanjem inicijative se mogu provesti promjene u vlastitom lokalnom okruženju" - kazao je za kraj ovog velikog pravaškog skupa predsjednik ŽV HSP AS ZŽ Dalibor Barešić.

Newsletter

AcyMailing: Could not load compat file for J2.5.28This module can not work without the AcyMailing Component

Kontaktirajte nas

Čulinečka 119, 10 000 Zagreb, Hrvatska.

  • Telefon: +385 01 2865 261
  • Fax: +385 01 2865 264

Pratite nas putem

Na društvenim mrežama smo. Pratite nas.
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti Zadarska HSP AS iz Pakoštana kreće u pobjedu na lokalnim izborima u Zadarskoj županiji!