HSP AS

fade

Zbor Podružnice Sv. Filip i Jakov nakon prelaska HČSP i HDSSD u HSP AS

17 Ožujak 2017 In Zadarska

Dana 17.03.2016. sa početkom u 18,00 sati osnovana je općinska Podružnica HSP dr. Ante Starčević Sv. Filip i Jakov, te se na taj način i dalje nastavlja sustavno jačanje pravaštva na području Zadarske županije

Skupu su nazočili stranački dužnosnici s područja zadarske županije, član predsjedništva HSP AS Vlado Kovačević, predsjednik gradske organizacije Grada Zadra Mate Lukić, dopredsjednik ŽV HSP AS ZŽ, Dario Perković i predsjednik podružnice Biograd n/m Senad Salihović.

Nakon uvodnog obraćanja za predsjednika podružnice Sv. Filip i Jakov jednoglasno je izabran Siniša Prtenjača, dosadašnji povjerenik za općinu Sv. Filip i Jakov.

Osim osnivanja podružnice na skupu je predstavljeno i veliko stranačko pojačanje.

Naime, na današnji dan HSP AS-u su se u općini Sv. Filip i Jakov pridružile i dvije stranke i jedna nezavisna lista koje su s nosiocem i predsjednicima prešli u HSP AS sa svojim članstvom.

To su, HDSSD na čelu s predsjednikom Antoniom Černušakom, HČSP na čelu s predsjednikom Elvisom Katušom i Fedor Colić, nositelj nezavisne liste.

Također, pri kraju su razgovori i sa jednim dijelom HSS-a koji se ne slaže s aktualnim vodstvom stranke.

"Pozdravljam nove članove koji su nam se pridružili prepoznajući nas kao jedine koji možemo odgovoriti političkim izazovima koji su pred nama u svjetlu predstojećih lokalnih izbora. Jačanje HSP AS-a u općini Sv. Filip i Jakov neće stati na ovom već će se članstvo sve više okrupnjavati i zasigurno postati bitan politički čimbenik u općini", ustvrdio je novoizabrani predsjednik podružnice Sv. Filip i Jakov i član ŽV HSP AS ZŽ, Siniša Prtenjača.

Newsletter

AcyMailing: Could not load compat file for J2.5.28This module can not work without the AcyMailing Component

Kontaktirajte nas

Čulinečka 119, 10 000 Zagreb, Hrvatska.

  • Telefon: +385 01 2865 261
  • Fax: +385 01 2865 264

Pratite nas putem

Na društvenim mrežama smo. Pratite nas.
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti Zadarska Zbor Podružnice Sv. Filip i Jakov nakon prelaska HČSP i HDSSD u HSP AS